ADR cursus (gevaarlijke stoffen) alle varianten ADR opleidingen kunt u bij Wesseldijk behalen inclusief code 95 uren!

Welke ADR heb jij nodig?

Voor het volgen van een cursus in ADR cursus / ADR opleiding ben je hier bij Verkeersschool Wesseldijk aan het juiste adres. Welkom en neem eens een kijkje naar de vele mogelijkheden die ons opleidingscentrum voor jou te bieden heeft.

ADR staat voor Accord Européen Relatif au transport international des marchandises, dangereus par route. Dit betekent concreet dat een chauffeur die met een goederenvracht naar een supermarkt rijdt waarbij er bijvoorbeeld cosmetische- en reinigingsproducten aanwezig zijn. Met een lading rijdt die boven de vrijstelling van het ADR- verdrag zit. Het ADR- verdrag is van kracht in 35 landen. Voor chauffeurs die binnen Nederland en daarbuiten werkzaam zijn en gevaarlijke goederen transporteren, is een ADR certificaat dus onmisbaar.

adr cursus

Men kent diverse gradaties in het vervoer waarbij een verplichte opleiding van groot belang is om te mogen werken. Zorg er daarom voor dat jij jouw ADR opleiding behaalt bij een opleidingscentrum waarbij je professionaliteit en kwaliteit kunt verwachten. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

 

Hieronder vind je informatie over de verschillende certificaten en de eventuele ADR cursus / ADR opleiding die je wilt volgen:

 

Zoals je kunt zien kun je bij Logistiek Opleidingscentrum Wesseldijk uitstekend terecht voor het behalen van het basisdiploma maar ook de aanvullende cursussen. Via deze pagina CBR ADR gevaarlijke stoffen kunt u nog wat extra informatie inwinnen over hoe de examens er voor u uitzien.

Kies voor kwaliteit en professionaliteit

Wanneer jij een opleiding komt doen bij ons opleidingscentrum? Dan kun je de hoogste kwaliteit verwachten. Wij streven er bij iedere cursist naar om ervoor te zorgen dat zij zelfverzekerd en met de juiste kennis op zak het gewenste papiertje kunnen gaan halen. Wij staan immers niet voor niets bekend om ons hoge slagingspercentage. Al onze instructeurs zullen op professionele wijze de juiste begeleiding bieden tijdens het lesgeven.

Heb je een vraag of wil je je graag opgeven om te starten met een van onze cursussen? Dan ben je van harte welkom! Wij gaan zo spoedig mogelijk samen met jou aan de slag.