Hebt u het ADR-certificaat Basis + Tank inmiddels bijna vijf jaar op zak, dan wordt het tijd voor een verplichte opfriscursus over de veranderingen in de wet- en regelgeving. Wanneer u het examen met een voldoende aflegt, wordt uw certificaat wederom met vijf jaar verlengd. ADR Basis Tank verlengen.

Voor wie

Chauffeurs met een geldig ADR Basis- + Tankcertificaat.

Wat is ADR Basis Tank verlengen

Inhoud cursus
Deelnemers krijgen een update van de veranderingen van de wet- en regelgeving van de afgelopen vijf jaar.

Certificaat

Bij een voldoende beoordeling van het examen, wordt het ADR Basis + Tankcertificaat verlengd en is voldaan aan de vakbekwaamheidseis om gevaarlijke stoffen over de weg te mogen vervoeren. Bij verlenging van het ADR Basis- + Tankcertificaat is het nieuwe certificaat geldig vanaf de vervaldatum van het oude certificaat.

Nascholing (CCV-code U01-4)

Bent u beroepschauffeur en wilt u deze cursus mee laten tellen voor uw verplichte nascholingsuren? Dat is mogelijk. Deze opleiding telt mee voor veertien uur nascholing (theorie). We brengen € 20,- per dag in rekening voor het afmelden bij de CCV.

Locatie

Wilt u weten waar u het ADR Basis Tank verlengen kan? Deze cursus wordt op onze vestigingen in Nijmegen, Tiel, Ede en Arnhem verzorgd. Wilt u liever uw medewerkers incompany scholen? Bespreek de mogelijkheden met ons.

Subsidie en btw-vrijstelling

Bedrijven die bijdragen aan het SOOB-scholingsfonds krijgen een stimuleringspremie op de cursusprijs.
Bent u particulier en wilt u deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Dat scheelt u ruim een vijfde van de totale kosten!

Tarieven

De kosten voor deze verlengcursus bedragen € 435,-.(exclusief subsidies).

De genoemde prijzen hierboven zijn ex 21% BTW en vrijgesteld van BTW voor particulieren en niet BTW plichtige bedrijven .

Vragen

Vragen over ADR Basis Tank verlengen? Wilt u nadere informatie? Onze klantenservice helpt u graag: 024 377 0666