Het ADR-certificaat Basis moet iedere vijf jaar verlengd worden. En terecht, want er vinden voortdurend veranderingen plaats in de wet- en regelgeving op het gebied van vervoer van gevaarlijke goederen. Door deze ‘opfris’opleiding te volgen en het examen met een voldoende resultaat af te sluiten, wordt het ADR Basiscertificaat verlengd met vijf jaar. Wilt u dus u ADR Basis verlengen, informeert u dan gerust naar de mogelijkheden bij Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk.

Voor wie

Chauffeurs met een geldig ADR Basiscertificaat.

Wat is ADR Basis verlengen

Inhoud cursus
Deelnemers krijgen een opfriscursus, een update, van de veranderingen van wet- en regelgeving tijdens de afgelopen vijf jaar.

Certificaat

Bij een voldoende beoordeling van het examen, wordt het ADR Basis verlengen en is voldaan aan de vakbekwaamheidseis om gevaarlijke stoffen over de weg te mogen vervoeren. Bij verlenging van het ADR Basiscertificaat is het nieuwe certificaat geldig vanaf de vervaldatum van het oude certificaat

Nascholing (CCV-code U01-4)

Bent u beroepschauffeur en wilt u deze cursus mee laten tellen voor uw verplichte nascholingsuren? Dat is mogelijk. Deze opleiding telt mee voor veertien uur nascholing (theorie). We brengen € 20,- per dag in rekening voor het afmelden bij de CCV.

Locatie

Deze herhalingsmodule wordt op onze vestigingen in Nijmegen, Tiel, Ede en Arnhem verzorgd. Wilt u liever uw medewerkers incompany scholen? Bespreek de mogelijkheden met ons.

Subsidie en btw-vrijstelling

Bedrijven die bijdragen aan het SOOB-scholingsfonds krijgen een stimuleringspremie op de cursusprijs.
Bent u particulier en wilt u deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Dat scheelt u ruim een vijfde van de totale kosten!

Tarieven

De kosten voor deze opleiding bedragen € 375,- (exclusief subsidies).

De genoemde prijzen hierboven zijn ex 21% BTW en vrijgesteld van BTW voor particulieren en niet BTW plichtige bedrijven .

Vragen

Vragen over uw ADR Basis verlengen? Wilt u nadere informatie? Onze klantenservice helpt u graag: 024 377 0666