Cursisten die na juli 2008 het TCVT (Stichting Toezicht Certificatie Verticaal Transport) deskundigheidsbewijs voor de autolaadkraan certificaat verlengen met hijsfunctie hebben behaald, dienen zich te houden aan de bijscholingseis. Deze houdt in dat ze binnen iedere vijf jaar het certificaat voor het besturen van de autolaadkraan met hijsfunctie moeten verlengen, willen ze aan de verplichtingen betreft verdieping en het up-to-date blijven voldoen. Bij Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk (TCVT-gecertificeerd) wordt u voorzien van de relevante informatie op uw vakgebied, zodat u uw diploma kunt verlengen. Met vestigingen in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede zijn we altijd bij u in de buurt.

Voor wie is autolaadkraan certificaat verlengen

Chauffeurs die hun diploma Machinist autolaadkraan met hijsfunctie moeten verlengen.

Wat is autolaadkraan certificaat verlengen

In de bijscholing moeten alle eindtermen van het betreffende TCVT-certificatieschema worden behandeld.

Inhoud cursus
Binnen vijf jaar:

  • Een scholingsdag (of twee dagdelen) volgen in de eerste 36 maanden van de certificatieperiode.
  • Een scholingsdag (of twee dagdelen) na de 36ste maand van de certificatieperiode.

Certificaat

Bij voldoende resultaat, wordt het diploma autolaadkraan certificaat verlengd voor vijf jaar.

Nascholing (CCV-code: U18-3)

Wilt u deze opleiding laten meetellen voor de nascholing code 95 (telt voor zeven uur theorie) dan rekenen wij € 20,- per dag voor het afmelden bij de CCV.

Waar?

Deze cursus kan zowel op onze vestiging in Nijmegen als in Tiel worden gevolgd. Voor de mogelijkheid om de trainingen incompany te volgen, neem contact met ons op.

Btw-vrijstelling

Bent u particulier en wilt u deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. U bespaart ruim een vijfde op de totale kosten! Extra voordelig dus om je autolaadkraan certificaat te verlengen.

Tarieven

De tarieven voor deze verlengingscursus zijn op aanvraag.

De genoemde prijzen hierboven zijn ex 21% BTW en vrijgesteld van BTW voor particulieren en niet BTW plichtige bedrijven .

Vragen

Vragen over autolaadkraan certificaat verlengen? Hebt u vragen? Onze klantenservice helpt u graag: 024 377 0666