Wil jij jouw bhv certificaat verlengen? Bedrijfshulpverleners moeten zich ieder jaar bijscholen. Het gaat immers om de veiligheid van de medemens. Daarom kunt u of kunnen uw medewerkers bij Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk ook terecht voor de verplichte verlenging van het bhv-certificaat. Na deze cursus zijn de bhv’ers weer helemaal up-to-date op het gebied van (preventieve) veiligheidsmaatregelen en het gebruik van een AED. Wilt u uw bhv-certificaat verlengen dan bent u bij Verkeersschool Wesseldijk aan het juiste adres met vestigingen in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede.

Voor wie is het bhv certificaat verlengen?

Bedrijfshulpverleners van wie het certificaat verlengd moet worden.

Wat: bhv certificaat verlengen

Inhoud cursus

  • levensreddende eerste handelingen
  • gebruik AED
  • brandbestrijding
  • brandpreventieve maatregelen
  • communicatie
  • evacuatie
  • ontruiming

Certificaat

Deelnemers bhv certificaat verlengen krijgen, na het volgen van deze herhalingscursus, een verlenging van de geldigheid van het certificaat voor bedrijfshulpverlener. De verlenging is een jaar geldig.

Nascholing (CCV-code U21-1)

Bent u beroepschauffeur en wilt u deze cursus mee laten tellen voor uw verplichte nascholingsuren? Deze opleiding telt mee voor zeven uur nascholing (theorie). We brengen € 20,- per dag in rekening voor het afmelden bij de CCV.

Waar?

Deze cursus kan op onze vestigingen in Nijmegen, Tiel, Arnhem of Ede worden gevolgd. Wanneer uw locatie voldoet aan de CCV-eisen, kunnen we ook incompany de cursus verzorgen.

Btw-vrijstelling

Bent u particulier en wilt u deze vakopleiding volgen of het bhv certificaat verlengen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Dat scheelt u ruim een vijfde van de totale kosten!

Tarieven

De kosten voor deze verlengingscursus zijn € 59,-.

De genoemde prijzen hierboven zijn ex 21% BTW en vrijgesteld van BTW voor particulieren en niet BTW plichtige bedrijven .

Vragen

Vragen over het bhv certificaat verlengen? Hebt u vragen over eventuele subsidies of wilt u nadere informatie? Onze klantenservice helpt u graag: 024 377 0666.