Nascholing – Code 95 voor bedrijven

Verkeersschool Wesseldijk is de totaalaanbieder voor nascholing in Code 95 voor bedrijven. Deze verplichting binnen Nederland verzorgen wij graag voor u op een voordelige en praktische manier. Omdat Wesseldijk goed opgeleide en goed getrainde instructeurs in dienst heeft, brengen zij de kennis die nodig is op een professionele manier over aan de chauffeurs van uw bedrijf. Tevens bieden wij ook een code 95 zekerheidsplan aan. Dit betekent dat wij de organisatie en administratie die hiervoor nodig is, volledig voor u zullen regelen.

Volledige ontzorging is aan Verkeersschool Wesseldijk besteed

Voor een onderneming is het vaak een flinke klus om de chauffeurs te voorzien van verplichte nascholing in code 95 voor bedrijven. Het zou een touringcar- transportbedrijf enorm veel kosten en tijd besparen als zij dit uitbesteden. Wij hebben ruim voldoende kennis, een goed werkend systeem en goed opgeleid personeel in huis. Daarom kunnen wij dit volledig ontzorgen voor de zakelijke klant. Denk hierbij aan de volgende pakketten.

 • Touringcar- Hierbij worden communicatieve en sociale vaardigheden getraind. Volledige aandacht wordt besteed aan rijoptimalisatie, chauffeursdag en techniek en veiligheid.
 • Winkeldistributie- Het leren van stil laden en lossen, communicatieve vaardigheden, chauffeursdag en rijoptimalisatie is waar de focus op ligt. Tevens zal ook digitale tachograaf worden behandeld.
 • Stukgoed- Dit houdt in dat flexibel laden en lossen met de vorkheftruck plaatsvindt. Dit gebeurt met een fysieke belasting. Ook lading zekeren en rijoptimalisatie komt aan de orde.
 • Gevaarlijke stoffen- Hier gaan we aan de slag met, ADR verlening, VCA basis hercertificering, chauffeursdag en rijoptimalisatie.
 • Stel zelf een pakker samen- Dit geeft u de mogelijkheid om de opleiding naar eigen wens in te vullen. Wij kunnen u hier een uitstekend advies in geven.

Elk onderdeel in het pakket zal minimaal zeven uur aan tijd in beslag nemen.

Code 95 voor bedrijvenWat houd de ontzorging exact in?

Ontzorgen houdt in dat wij voor u de organisatie en administratie betreft Code 95 voor bedrijven voor de zakelijke klant volledig uit handen nemen. Denk hierbij aan de volgende diensten die wij leveren:

 • Overzicht van alle opleidingen die wij aanbieden voor code 95 voor uw bedrijf.
 • Altijd de nieuwste en veelzijdige opleidingen aanbieden.
 • Inzicht en gebruik van ons eigen online systeem waar alle punten binnen de opleiding per medewerker worden geregistreerd. Tevens kan het bedrijf zelf plannen in het systeem wanneer welke medewerker een cursus gaat volgen.
 • Een vijfjarig abonnement waarbij u een volledige verantwoordelijkheid kunt verwachten van Verkeersschool Wesseldijk. Als het gaat om de nascholing van uw medewerkers.
 • Wij bieden u een pakket aan op maat dat volledig aansluit bij uw bedrijf.
 • U betaald een lage prijs per medewerker.

Graag brengen wij samen met u het complete overzicht in beeld. Ook voor de komende vijf jaar wat betreft de nascholingsbehoefte. Bij een uitbesteding aan ons zal u een volledige rust creëren binnen uw HR afdeling betreft code 95. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

.