Aanbieding

Rijbewijs LZV met voertuig klant

  • inclusief 7 praktijkuren code 95
€ 995,-
( )

Aanbieding

Rijbewijs LZV met voertuig Wesseldijk

  • inclusief 7 praktijkuren code 95
€ 1475,-
( )

lzv certificaat halen: Erkend chauffeur LZV binnen één dag!

Voor het besturen van een vrachtwagen (maximaal 18,75 meter lang en maximaal 50 ton zwaar) heb je rijbewijs C nodig. De zogenoemde ecocombi (maximaal 25,25 meter lang en 60 ton zwaar) vereist een bestuurder met het chauffeursdiploma lzv certificaat halen. De LZV’s rijden voordeliger dan vrachtwagens, omdat het brandstofverbruik nauwelijks stijgt. Hierdoor kan men dus meer goederen vervoeren én bespaart men per lzv certificaat halen maar liefst dertig procent brandstof.

lzv opleiding lzv certificaat

Ben je op zoek naar een baan als LZV-chauffeur? Heb je medewerkers die deze ecocombi’s gaan besturen? Of wil je het LZV-rijbewijs halen omdat je in een ecocombi wilt mogen en kunnen rijden? Een LZV-chauffeur hoort van veel regels op de hoogte te zijn en belangrijke vaardigheden te beheersen. Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk is een van de weinige verkeersscholen die LZV-opleidingen verzorgen.

Voor wie is het lzv certificaat?

Chauffeurs met minimaal vijf jaar werkervaring mogen deelnemen. Deze chauffeurs dienen in het bezit te zijn van rijbewijs C en CE.

Wat: lzv certificaat halen

Theorie

  • voertuigcontrole
  • ‘Het Nieuwe Rijden’
  • controle voertuigdocumenten
  • wet- en regelgeving
  • verkeersdeelneming
  • manoeuvreren
  • defensief rijgedrag

Praktijk

Rijlessen in onze of een van uw LZV-wagens

Examen

Het theorie- en praktijkexamen worden afgenomen door de CCV.

Nascholing (W06-2)

Deze opleiding telt, indien gewenst, mee voor zeven praktijkuren van de verplichte nascholing (Code 95). We rekenen € 20,- per dag voor het afmelden bij de CCV.

Locatie

De opleiding kunnen we op onze locatie in Nijmegen, Arnhem, Tiel, Ede of in company verzorgen.

Subsidie en btw-vrijstelling

Bedrijven die bijdragen aan het SOOB-scholingsfonds, krijgen € 350,- subsidie op de cursusprijs. Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Je bespaart ruim een vijfde op de totale kosten!

Vragen

Heb je vragen? Onze klantenservice helpt je graag: 024 377 0666

De kosten voor deze rijopleiding bedragen € 1475,- met voertuig van Verkeersschool Wesseldijk en € 995,- met voertuig van de klant (excl. subsidies).