Deze opfriscursus is verplicht voor iedereen die in het bezit is van een Veiligheidscertificaat heftruck. Dit certificaat heeft namelijk een geldigheidsduur van vijf jaar. Voordat de geldigheid verloopt, kunt u eenvoudig en snel het certificaat verlengen door bij Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk deze verlengingscursus te volgen. Bent u toe aan het Veiligheidscertificaat heftruck verlenging? Wij helpen u graag op een snelle en slimme manier het veiligheidscertificaat te verlengen.

Voor wie is het veiligheidscertificaat heftruck verlenging

Warehouse-, magazijn- en expeditiemedewerkers van wie het Veiligheidscertificaat heftruck verlengd moet gaan worden.

Wat is het veiligheidscertificaat heftruck verlenging

De cursisten krijgen een opfriscursus op het gebied van kennis en vaardigheden voor het veilig en vakkundig bedienen van de vorkheftruck.

Deelnemers zijn verplicht om tijdens het praktijkgedeelte van de training (zelf meegebrachte) veiligheidsschoenen te dragen.

Certificaat

Bij voldoende beoordeling van het examen ontvangt u opnieuw het Veiligheidscertificaat heftruck. Ook dit certificaat heeft een geldigheidsduur van vijf jaar.

Nascholing (CCV-code: U16-2)

Wilt u deze hercertificering laten meetellen voor de nascholing code 95 (telt voor zeven uur theorie) dan rekenen wij € 20,- voor het afmelden bij de CCV.

Waar word het Veiligheidscertificaat heftruck verlenging gegeven?

Deze cursus kan zowel op onze vestiging in Nijmegen als in Tiel en Ede worden gevolgd. Voor de mogelijkheid om de trainingen incompany te volgen, neem gerust contact met ons op.

Btw-vrijstelling

Bent u particulier en wilt u deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. U bespaart ruim een vijfde op de totale kosten!

Vragen

Vragen over de veiligheidscertificaat heftruck verlenging? Wilt u nadere informatie? Onze klantenservice helpt u graag: 024 377 0666.