Aanbieding

Complete 35 uur nascholing

  • Stel uw eigen Code 95 opleidingen samen
  • Incl. aan- / afmelden CCV à € 22,50 p/dag
€ 899,-
( )

Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk is gespecialiseerd in de verplichte nascholingscursussen: de code 95 opleidingen en cursus. Door ons zeer uitgebreide opleidingsaanbod, onze professionaliteit en vakkundigheid kun je eenvoudig bij ons jouw gewenste basiskwalificatie en nascholing behalen.

Voordelen van code 95 opleidingen bij Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk

Met onze vier vestigingen (Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede), het benodigde materieel, jarenlange ervaring en een zeer uitgebreid lesaanbod in huis, helpen we al jarenlang cursisten in Gelderland en omgeving aan hun rijbewijzen, logistieke diploma’s en certificaten. Samen stellen we aan de hand van jouw wensen het pakket aan theorie- en praktijkvakken samen, zodat je op jouw tempo de verplichte basiskwalificatie vakbekwaamheid of de nascholing Code 95-opleidingen gaat halen.
Daarnaast kunnen we je vertellen of jouw werkgever recht heeft op subsidie en btw-vrijstelling. Ben je particulier en wil je deze de Code 95 opleidingen volgen? Dan bieden wij jou deze aan zonder btw.

Complete pakketten

Uiteraard denken we met je mee. Daarom hebben we twee complete en voordelige Code 95-pakketten samengesteld. Zo bespaar je tijd omdat jezelf niet op zoek hoeft te gaan naar een juiste samenstelling van opleidingen. De opleidingen sluiten nauw aan bij de werkzaamheden van vrijwel elke logistieke branche. Tot slot zijn de complete nascholingspakketten scherp geprijsd, dus je ontvangt een behoorlijke korting.

In company trainingen

Wij verzorgen, mits jouw bedrijfslocatie geschikt is, alle opleidingen  en cursussen bij jou op het bedrijf inclusief aan- en afmelden CCV. Meld je als bedrijf bij ons aan voor de nascholing Code 95, dan krijg je uiteraard de opleidingen met meerdere personen tegen een gereduceerd tarief. Als je meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden, vraag je een offerte aan.

Als U op deze pagina bent geland en op zoek bent naar CODE 95 nascholingscursussen, klikt u dan op de rode knop hieronder en u kunt een keuze maken uit onze vele CODE 95 opleidingen.