Ook het werken met een kooiaap / meeneemheftruck kan gevaren met zich meebrengen. Arbo-technisch dienen mensen, die hiermee werken, te voldoen aan kennis van belangrijke instructies die de veiligheid vergroten. Deze eendaagse opleiding kooiaap certificaat telt mee voor zeven uur theorie in het kader van Code 95. Na het volgen van deze cursus kunnen de deelnemers onder andere een lading vervoeren met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften en zijn ze in staat om fysieke risico’s te voorkomen.

Voor wie is het kooiaap certificaat

Chauffeurs, bijrijders en expeditie medewerkers die met een meeneemheftruck (gaan) werken.

Wat is het kooiaap certificaat

  • wet- en regelgeving
  • veiligheid
  • onderhoud en keuringen
  • bediening
  • ergonomie
  • lastbehandeling

Certificaat

Na het goed afleggen van het de opleiding examen ontvangt u het meeneem heftruckcertificaat. Deze heeft een geldigheidsduur van vijf jaar.

Nascholing (CCV-code: U17-1)

Wil je deze cursus kooiaap certificaat laten meetellen voor de nascholing Code 95 (telt voor zeven uur theorie)? In dat geval rekenen wij € 20,- per dag voor het afmelden bij de CCV.

Waar?

Deze opleiding kooiaap certificaat kan zowel op onze vestiging in Nijmegen als in Tiel, Arnhem en Ede worden gevolgd. Voor de mogelijkheid om de trainingen in company te volgen, neem contact met ons op.

Btw-vrijstelling

Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Je bespaart ruim een vijfde op de totale kosten!

Tarieven

De kosten van deze cursus zijn € 295,-.

De genoemde prijzen hierboven zijn exclusief 21% btw en vrijgesteld van btw voor particulieren en niet-btw-plichtige bedrijven.

Vragen

Heb je vragen over subsidies? Of wil je nadere informatie? Onze klantenservice helpt je graag: 024 377 0666