Aanbieding

Kooiaapcertificaat

 • Haal binnen één dag
 • Incl. Code 95
€ 295,-
( )

Kooiaap certificaat halen? Binnen één dag!

Werken met de meeneemheftruck of kooiaap brengt gevaren met zich mee, zowel voor de veiligheid als voor de fysieke ergonomie. Iedere werknemer en werkgever zou zich daarvan bewust moeten zijn en zich om die reden moeten laten bijscholen. Bedien jij of jouw mensen regelmatig de kooiaap? Zorg dan dat ze hun kooiaap certificaat halen. Op die manier garandeer je een veiliger werkomgeving.

Waarom je kooiaap certificaat halen bij Wesseldijk?

Wesseldijk staat voor kwaliteit en garantie. Dat kunnen we met zekerheid zeggen, en wel om een aantal redenen. Ten eerste zijn we het grootste logistiek opleidingscentrum uit de regio, en dat maakt dat we al heel wat gezien hebben. In de afgelopen jaren hebben we vele bedrijven geholpen bij het veiliger maken van de werkomgeving middels uiteenlopende logistieke cursussen. Wij weten welke gevaren in de kleine hoekjes loeren, en we weten ook hoe we mensen zich daarvan bewust kunnen maken. De instructeurs zijn bovendien deskundig en enthousiast, en de meesten geven les binnen het vakgebied waarin ze zelf ook ooit werkzaam waren. Onze cursisten lopen daarom allemaal tevreden, en een stukje wijzer, de deur uit.

Onze voordelen op een rijtje:

 • Hoogste slagingspercentages
 • Regelmatig cursussen in Nijmegen en Tiel, of op locatie
 • Nieuwste materieel een grote oefenhal
 • Enthousiaste en deskundige instructeurs
 • Geen btw voor particulieren
 • SOOB subsidies mogelijk

Voor wie is het kooiaap certificaat?

Het zal niet de eerste keer zijn dat er ongelukken met de kooiaap gebeuren. Meeneemheftrucks dienen dus met de grootste zorgvuldigheid worden bediend. Een kooiaapcursus brengt kennis over veiligheid, bediening, onderhoud en ergonomie. Op die manier groeit het bewustzijn in de omgang met materieel en wordt de werkvloer een stukje veiliger. Een kooiaap-cursus is daarom onmisbaar voor iedereen die zijn bedrijf en werknemers serieus neemt. Niet voor niets telt de kooiaap cursus mee voor de Code 95 nascholing! Onze cursus meeneemheftruck is er voor iedereen die met de kooiaap werkt of de ambitie heeft ermee aan de gang te gaan. Denk daarbij aan chauffeurs, bijrijders en expeditiemedewerkers.

Hoe kun je je kooiaap certificaat halen?

1 Schrijf je (medewerker) in voor de cursus

In 7 uur verdiepen we ons in de kennis en vaardigheden voor het veilig en vakkundig bedienen van de meeneemheftruck. Daarbij komt o.a. aan de orde:

 • wet- en regelgeving
 • veiligheid
 • onderhoud en keuringen
 • bediening
 • ergonomie
 • lastbehandeling

2 Doe examen

Wanneer je het examen met goed gevolg hebt afgelegd, ontvang je direct het meeneemheftruck-certificaat. Deze heeft een geldigheidsduur van vijf jaar.

Code 95

Wil je de cursus kooiaap certificaat laten meetellen voor de nascholing Code 95 (telt voor zeven uur theorie)? Dat kan! In dat geval rekenen wij € 20,- per dag voor het afmelden bij de CCV.

Waar kun je het EPT certificaat halen?

De kooiaap cursus kun je zowel op onze vestiging in Nijmegen als in Tiel doen. In overleg verzorgen we de opleiding ook in company. Bel onze klantenservice of mail ons en informeer naar de mogelijkheden.

Btw-vrijstelling

Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze zonder btw aan. Dat scheelt je ruim een vijfde van de totale kosten! Bovendien komen bedrijven mogelijk in aanmerking voor subsidies. Lees er hier meer over.

Meld je nu aan!

Wil jij of jouw medewerker snel het kooiaap certificaat halen? Meld je dan direct aan via de knop rechts. Heb je vragen over eventuele subsidies, of wil je nadere informatie? Onze klantenservice helpt je graag verder. Bel daarom 024 377 0666 of neem contact op via de mail of de informatieknop hiernaast.