Aanbieding

Proefles auto

  • 90 minuten
Bij boeken opleiding is de proefles gratis!
€ 35,-

Aanbieding

Pakket 20 lessen

  • 20 lessen a 60 min
  • Praktijkexamen
  • Evt herexamen
€ 1149,-

Aanbieding

Pakket 30 lessen

  • 30 lessen a 60 min
  • Praktijkexamen
  • Evt herexamen
€ 1599,-

Je rijbewijs haal je bij de ANWB rijschool Wesseldijk!

Wil jij je autorijbewijs halen en zoek je een goede rijschool voor jouw autorijlessen? ANWB Rijschool Wesseldijk helpt jou volledig met het behalen van je rijbewijs B in de plaatsen Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede, zodat je snel de weg op kunt.

Ook als je later een camper of vrachtwagen wil besturen heb je rijbewijs B nodig om rijexamen voor andere rijbewijzen te doen.

Voor wie

Voor iedereen die rijbewijs B wil halen en ouder is dan 16,5 jaar.

Wat

Theorie
Om je zo veel mogelijk gemak te bieden bij je theorielessen, verschaffen wij je de mogelijkheid om zowel klassikaal als online voor het theorie-examen te leren. Ook kun je klassikale examentraining volgen, met aansluitend het examen. Voor klassikale opleidingen hoef je niet ver weg als je in Gelderland woont. We hebben namelijk vestigingen in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede.

Tijdens het examen krijg je 25 vragen op het gebied van gevaarherkenning. Hiervan moet je er dertien goed hebben. Daarnaast krijg je veertig vragen over verkeersregels en jouw verkeersinzicht. Bij 35 goede antwoorden ben je geslaagd!

Praktijk
We komen je thuis ophalen voor je rijles en gaan de weg op. Omdat Verkeersschool Wesseldijk een ANWB-rijschool is, hebben we de mogelijkheden om je van alle gemakken te voorzien, te denken aan: proefles, eigen online klantenpagina, persoonlijk lesadvies, praktijkinstructieboek, vorderingssysteem, tussentijdse evaluatie, examengarantie, lesgeldgarantie en een afsluiting met grip- en slipcursus. En bovendien kun je meteen gaan oefenen, want we hebben geen wachttijd. Wil je dus je autorijbewijs halen, dan zit je bij ANWB rijschool Wesseldijk goed!

Instructeurs

Je hoort vaak dat mensen klagen over hun rijinstructeur. Daardoor zitten ze vaak onzeker in de auto of gaan met tegenzin lessen. Als ANWB Rijopleiding moeten onze instructeurs voldoen aan strenge eisen. Wij verzekeren je dat onze instructeurs onder meer gecertificeerd zijn, minstens twee jaar ervaring hebben, gebruikmaken van effectieve leerstijlen en opgeleid zijn in het lesgeven aan leerlingen met faalangst.

2toDrive

Vanaf 16,5 jaar rijlessen volgen en vanaf zeventien jaar het rijbewijs halen? Dat is mogelijk, want op 1 november 2011 is het experiment 2toDrive van start gegaan.

Maximaal gewicht en aanhanger

Rijbewijs B geeft de mogelijkheid om te mogen rijden met een auto met een gewicht van maximaal 3500 kg. Wil je een zwaarder voertuig besturen, bijvoorbeeld een camper? Dan moet je in het bezit zijn van rijbewijs C1.

De toegestane maximummassa (ledig gewicht plus laadvermogen) van een aanhangwagen of oplegger is 750 kilo. Als de aanhanger of oplegger zwaarder is dan 750 kilo, mag je hiermee rijden met rijbewijs B, mits de toegestane maximummassa van de auto en aanhanger samen niet meer bedraagt dan 3500 kilo. Zo niet, dan moet je rijbewijs BE op zak hebben. Ook mag de maximum toelaatbare massa van de aanhanger mag niet hoger zijn dan het ledig gewicht van de trekkende auto, mits in het kentekenbewijs van de auto staat dat deze een zwaardere aanhangwagen mag trekken en de aanhanger plus laadvermogen op of onder dit gewicht zit.

Ook de rijbewijzen C1 en BE kun je snel op je naam hebben staan, wanneer je rijbewijs B hebt gehaald. Wij helpen jou op weg bij het vinden van een snelle oplossing.

Vragen

Heb je vragen? Bel gerust onze klantenservice: 024 377 0666.