Wesseldijk’s rijschool Mook: betaalbare ANWB rijopleiding

Haal uw rijbewijs B bij de rijschool Mook met het hoogste slagingspercentage: verkeersschool Wesseldijk! Vanaf de eerste kennismaking met één van onze rij-instructeurs tot aan het moment dat de examinator u vertelt dat u bent geslaagd, weten we u op een persoonlijke manier te adviseren en te begeleiden. De rijschool Mook van verkeersschool Wesseldijk is een betrouwbare partner van de ANWB en biedt daarom rijopleidingen die uitsluitend tevreden en geslaagde cursisten opleveren. Ook slagen? Vraag een zeer voordelige proefles aan en ontdek de mogelijkheden!

Welk lespakket past bij u?

Na bijvoorbeeld een proefles van ongeveer negentig minuten kunnen onze instructeurs u adviseren over een te volgen pakket, afhankelijk van uw huidige niveau. De pakketten zijn momenteel in de aanbieding en bestaan uit twintig of dertig rijlessen van een een uur, waarbij in overleg ook langer gereden kan worden. Daarnaast krijgt u de beschikking over een lesboek en kunt u gebruik maken van tussentijdse evaluaties en theoretische trainingen. Ook wordt u automatisch ingeschreven voor zowel het theorie- als praktijkexamen, zodat u weet waar u aan toe bent.

Rijschool MookOnze instructeurs

De instructeurs van Wesseldijk vormen misschien wel het hart van rijschool Mook. Ze zorgen er immers bijna persoonlijk voor dat u slaagt. We stellen daarom hoge eisen aan onze instructeurs. U kunt er dus van uitgaan dat onze rij-instructeurs en -instructrices u professioneel begeleiden, voorzien van persoonlijk advies en gerichte tips en weten hoe ze een fijne sfeer moeten creëren waarin u en zij het beste kunnen presteren. Beleef het zelf en haal uw rijbewijs bij Wesseldijk’s verkeersschool!