Aanbieding

Proefles auto

  • 90 minuten
Bij boeken opleiding is de proefles gratis!
€ 35,-

Aanbieding

Pakket 20 lessen

  • 20 lessen a 60 min
  • Praktijkexamen
  • Evt herexamen
€ 1149,-

Aanbieding

Pakket 30 lessen

  • 30 lessen a 60 min
  • Praktijkexamen
  • Evt herexamen
€ 1599,-

Voordelig & vertrouwd: rijlessen bij Wesseldijk’s rijschool Oosterhout

Ervaar alle gemakken en voordelen die de rijschool Oosterhout van verkeersschool Wesseldijk te u te bieden heeft: de beste prijs, een zeer hoog slagingspercentage, een uitgebreid lesaanbod en een 100% tevredenheidsgarantie. De uitstekende rij-instructeurs zien hierop toe. Met hun jarenlange ervaring en doeltreffende methoden zorgen ze ervoor dat u in een handomdraai in staat bent uw rijbewijs te halen. Sluit u dus snel aan bij de vele cursisten van Wesseldijk’s rijschool Oosterhout en start meteen met uw autorijbewijs!

Zo gaat de rijles

U wordt thuis opgehaald en gaan meteen de weg op om het maximale uit de lesduur van 60 minuten te halen. Langer rijden is ook mogelijk in overleg. Uw instructeur houdt nauwkeurig uw vorderingen bij en met tussentijdse evaluaties weet u altijd waar u staat. U leert binnen de kortste keren zelfstandig rijden en oefent bijzondere manoeuvres als inparkeren, zodat u snel klaar bent voor het praktijkexamen. Omdat er in uw vertrouwde omgeving als Oosterhout rijlessen worden gegeven kent u alle straten en wegen in no-time op uw duimpje en kunt u zelfverzekerd het examen in.

Rijschool OosterhoutHulp bij uw theorie-examen

U wordt niet alleen voorbereid op het praktijkexamen, maar kunt ook op onze steun rekenen bij het behalen van uw theorie-examen. Door middel van een lesboek en handige online trainingen kunt u gemakkelijk zelf oefenen. Daarnaast bieden we kosteloos klassikale trainingen in onze vestigingen in Ede, Tiel, Arnhem en Nijmegen, waar u klaargestoomd wordt voor het theorie-examen. Kortom, het behalen van het rijbewijs B lijkt een makkie. Ontdek het zelf en vraag een proefles aan!