Rijschool Wijchen van Wesseldijk: betaalbaar en snel uw rijbewijs

Rijschool Wijchen van verkeersschool Wesseldijk biedt, als partner van de ANWB, voordelige rijlessen aan, waarbij kwaliteit voorop staat. U kunt uw rijlessen daarbij zelf inplannen, waardoor u op uw gemak of juist snel uw rijbewijs kunt behalen. Wesseldijk’s rijschool Wijchen beschikt daarbij over kundige instructeurs die u bij elke stap in het behalen van het rijbewijs helpen en coachen. We hebben daarbij een hoog slagingspercentage en zorgen voor tevreden cursisten. Ontdek het zelf en vraag een proefles aan!

Onze werkwijze

Met een vestiging in onder andere Nijmegen zijn we altijd dicht bij u in de buurt. U kunt dus in een bekende omgeving het rijbewijs halen, wat een vertrouwd en veilig gevoel geeft. Maar ook onze instructeurs proberen u dat gevoel te geven door u te ondersteunen met praktische tips en persoonlijke begeleiding. Zo ontstaat er een fijne sfeer waarin u zelfverzekerd kunt leren autorijden. Daarbij maken onze rij-instructeurs gebruik van effectieve leerstijlen en kunnen zij leerlingen met faalangst vakkundig en doeltreffend op weg helpen. En theoretisch? Daarbij ondersteunen we u met online trainingen en eventueel klassikale examentraining op één van onze vestigingen.

Rijschool WijchenAfgestemd lessenpakket

Na een eerste proefles van ongeveer 90 minuten kunnen we u adviseren welk lessenpakket te nemen. Onze scherp geprijsde pakketten bestaan uit 20 of 30 lessen van elk ongeveer een uur, maar langer kan natuurlijk ook. De pakketten van ANWB verkeersschool Wesseldijk zijn onder andere voorzien van alle examens, een instructieboek, tussentijdse evaluaties en een afsluitende grip- en slipcursus. En mocht u het niet halen, dan kunt u altijd een tweede keer op. Geheel kosteloos.