Verkeersschool Wesseldijk

Aanhangerrijbewijs halen? Verkeerschool Wesseldijk bellen!

Wil je de weg op met een grote aanhanger, een flinke caravan of een boottrailer, dan moet je je aanhangerrijbewijs halen. Dat rijbewijs behaal je sneller dan je denkt.

In één dag

Aanhangerrijbewijs halen?Voor je aanhangerrijbewijs kun je terecht bij Verkeersschool Wesseldijk, waar je in één dag je hele opleiding voor het aanhangerrijbewijs kunt afronden. Je krijgt dan een aantal uren les, geniet daarna van een goede lunch en doet aansluitend examen bij het CBR. Nog diezelfde middag wandel je dan naar buiten met je aanhangerrijbewijs.

Aanhangerrijbewijs halen in 1 dag? Bel 024-3770666

Spreiden

Je aanhangerrijbewijs  halen in meerdere dagen kan natuurlijk ook. We gaan sowieso met je aan de slag om alle facetten van het rijden met een aanhanger onder de knie te krijgen. Niet alleen het rijden in het verkeer, maar ook het manoeuvreren en aan- en afkoppelen. Op de manier die het beste bij jou past, ga je snel je aanhangerrijbewijs halen!

Wanneer aanhangerrijbewijs?

Een aanhangerrijbewijs is nodig wanneer je een aanhanger moet trekken met een (geladen) gewicht van meer dan 750 kilo en een totaalgewicht (trekkend voertuig + aanhanger) van meer dan 3.500 kilo. Aan dat gewicht zit je eerder dan menigeen denkt. Zonder aanhangerrijbewijs mag je dan de weg niet op. Je bent dan namelijk niet verzekerd en loopt het risico een flinke boete te krijgen. Je aanhangerrijbewijs halen is dan een beter, veiliger én voordeliger alternatief!

Ervaren instructeurs

Verkeersschool Wesseldijk is er om je te helpen slagen in het aanhangerrijbewijs halen. Dat kan uitdagend lijken, maar bij onze professionele en ervaren instructeurs ben je in goede handen. Ook wanneer je beroepsmatig regelmatig met een aanhanger rijdt is de opleiding voor het aanhangerrijbewijs interessant.

Hoogste slagingspercentage

Wil je snel verzekerd zijn van je aanhangerrijbewijs, schrijf je dan snel in voor de aanhangeropleiding bij Verkeersschool Wesseldijk in Nijmegen, Arnhem, Tiel, Ede, Deventer of Apeldoorn. Je weet dan bovendien dat je wordt opgeleid bij de rijschool met het hoogste slagingspercentage van de hele regio: maar liefst 98%!

“Ik heb bij Wesseldijk mijn opleiding C en CE rijbewijs gevolgd. Goede begeleiding en goed materiaal om mee te rijden!”
Thijs
“Wesseldijk is een top rijschool. In ben in één keer geslaagd voor mijn C rijbewijs.”
Geert