Verkeersschool Wesseldijk

LOGISTIEKEM
BEST WEL LEUK.

Daar zorgen wij in ieder geval voor

Logistieke opleidingen volg je bij Verkeersschool Wesseldijk. Met de juiste opleidingen voorkom je ongelukken in fabriekshallen, opslagruimten en daarbuiten.

Helaas gebeuren er nog veel ongelukken in de logistiek. Daarvan er veel voorkomen kunnen worden. Door jouw personeel de juiste vakopleidingen te laten volgen, beperk je flink de kans op ongelukken en boetes. Nu en in de toekomst!

  • Hoogste slagingspercentage
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Geen btw op beroepsopleidingen
  • Altijd de beste prijs
  • Uitgebreid lesaanbod
  • Subsidies waar je recht op hebt

Psstt..

ontvang hoge subsidies op je cursussen

Vertel me meer
VOLDOE ALS BEDRIJF AAN REGELS VAN DE ARBOWET.
BEPERK DE KANS OP ONGELUKKEN BINNEN DE WERKOMGEVING.
BESPAAR KOSTEN DOOR EFFICIËNTERE MEDEWERKERS.

SAFETY FIRST.

Veiligheid staat voorop. Dat is niet alleen goed voor je medewerkers. Ook voor jou, want je zult zien dat goede kennis en vaardigheden op het gebied van veiligheid zorgt voor efficiënter werken. Denk aan het veilig en vakkundig bedienen van bijvoorbeeld de heftruck, reachtruck en elektrische pallettruck / stapelaar. De Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet) eist dat hijs- en hefwerktuigen en andere gemotoriseerde transportmiddelen alleen nog bestuurd mogen worden door werknemers die een adequate opleiding voor het bedienen hiervan hebben afgerond. Bij logistiek opleidingscentrum Wesseldijk kunnen jouw medewerkers met een vertrouwd gevoel en een goed resultaat de benodigde cursussen volgen.

HEF-, REACH- EN PALLETTRUCK

Uiteraard mogen de (veiligheids- en herhalingscursussen) voor het capabel en vakkundig bedienen van onder andere de heftruckreachtruck en elektrische pallettruck niet ontbreken. Daarnaast verzorgen wij ook cursussen voor mensen die de verreikerhoogwerker en kooiaap willen bedienen. Bij logistiek opleidingscentrum Wesseldijk vind je de beste professionaliteit!

VCA.

Steeds meer bedrijven hebben een VCA (Veiligheid Checklist Aannemer)-certificaat. Dit is een intern plan, gericht op veiligheids-, gezondheids- en milieuaspecten. VCA-gecertificeerde bedrijven kunnen hiermee onder meer aantonen dat ze voldoen aan de regels van de Arbowet. Zo dienen hun operationele medewerkers te beschikken over het certificaat Basisveiligheid VCA. Bij een sollicitatie wordt ook gevraagd naar dit belangrijke document. Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk verzorgt al jarenlang cursussen op het gebied van certificaat Basisveiligheid VCAVCA VOL (voor leidinggevenden) en de benodigde hercertificeringen. Met succes!

VERHUISBRANCHE

Word bij logistiek opleidingscentrum Wesseldijk klaargestoomd verschillende diploma’s die belangrijk zijn in de verhuisbranche. Van assistent verhuizer tot voorman projectverhuizer en inboedelverhuizer. De verhuisdiploma’s voldoen aan de erkenningsregeling van de afdeling PPV van de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Op onze locatie Nijmegen oefen je in een gesimuleerde verhuisomgeving. Zo begeleiden we je optimaal richting de praktijk.

“Super fijne rijschool met hele goede begeleiding. Heel veel geleerd en beide keren direct geslaagd (C en CE). Bedankt, Sandy en Bart.”
Marlies
“Ik heb bij Wesseldijk mijn opleiding C en CE rijbewijs gevolgd. Goede begeleiding en goed materiaal om mee te rijden!”
Thijs