Verkeersschool Wesseldijk

Reachtruckcertificaat

Wil jij snel je reachtruckcertificaat halen? Bij Logistiek Opleidingscentrum Wesseldijk kun je al in één dag het officiële CCV/CBR reachtruck certificaat halen. Dat is het officiële reachtruckcertificaat. Ons Reachtruckcertificaat wordt erkend door het CBR en is daarmee erkend door alle werkgevers én verzekeraars.

Wij verzorgen de opleiding in ons opleidingscentrum, maar op locatie kan net zo goed. Meerdere deelnemers? Dan kun je rekenen op een mooie korting.

Wil je meer weten?

Vraag het ons gerust.

vraag meer informatie aan

Meer informatie over

Zo ziet de opleiding eruit.

Wil je snel het reachtruckcertificaat halen? Dat kan al binnen één dag! Tijdens de opleiding komt zowel theorie als praktijk aan bod. Daarbij hebben we aandacht voor punten als: warehouse-inrichting, pallets, omverpakkingen en etikettering, de soorten reachtrucks en voorzetmiddelen, rijklaarcontrole, besturing en gebruik van de reachtruck, laden en lossen en stellingrijden. Nadat je alles goed onder de knie hebt volgt het examen dat door een examinator van CCV/CBR wordt afgenomen. Tenslotte keer je tevreden met je reachtruckcertificaat naar huis!

Bij ons of op locatie.

De opleiding kun je zowel op onze vestiging in Nijmegen als Tiel volgen. Uiteraard kunnen wij de opleiding ook op locatie te verzorgen (daarbij gelden dan wel een aantal voorwaarden). Meerdere deelnemers? Dan bieden we een mooie korting. Vraag voor beide naar de mogelijkheden.

Goedkope aanbieder? Denk goed na.

Online vind je volop aanbieders van reachtruckcertificaten. En de prijzen zijn scherp. Maar bedenk goed wat het betekent om een goedkoop reachtruckcertificaat te halen in plaats van het erkende CCV / CBR certificaat.

Niet alleen vindt de cursus plaats in grote groepen en krijg je weinig kans om echt te oefenen. Het certificaat dat je na afloop ontvangt is feitelijk niet meer dan een bewijs van deelname. Dat houdt in dat je met zo’n certificaat niet bij elke werkgever terecht kunt. Bovendien keren verzekeraars in geval van een ongeluk of letsel alleen uit wanneer een formeel reachtruckcertificaat kan worden overlegd.

Reachtruckcertificaat halen

Aanvullingen op het reachtruckcertificaat.

Code 95.

Het heftruckcertificaat als onderdeel van Code 95? Dat kan. Deze opleiding telt per dag mee voor 7 uren in de Code 95 nascholing voor beroepschauffeurs. De kosten voor het aan en afmelden Code 95 zijn € 25,00 per dag.

Uitbreiden.

Wil je je heftruckcertificaat verlengen of uitbreiden? We bieden verschillende mogelijkheden om jouw heftruckcertificaat aan te vullen.

Brons

1/2 dag verlengen enige ervaring vereist
 • Theorie
 • Praktijk
 • Examen
 • Lunch
CODE 95 € 125Btw-vrij voor particulieren INFORMATIE AANVRAGEN DIRECT AANMELDEN

Zilver

1 dag CCV/CBR geen ervaring vereist
 • Theorie
 • Praktijk
 • Examen
 • Lunch
CODE 95 € 225Btw-vrij voor particulieren INFORMATIE AANVRAGEN DIRECT AANMELDEN

Goud

2 dagen CCV/CBR geen ervaring vereist
 • Theorie
 • Praktijk
 • Examen
 • Lunch
CODE 95 € 425Btw-vrij voor particulieren INFORMATIE AANVRAGEN DIRECT AANMELDEN

BETAAL NIET DE HOOFDPRIJS

Je hoeft heus niet de hoofdprijs te betalen om in het bezit te komen van een officieel reachtruckcertificaat. Verkeersschool Wesseldijk biedt de goedkoopste CBR reachtruckopleiding in de omgeving. Voor maar € 225 kun jij snel je CBR erkende reachtruckcertificaat halen. Als één van de weinige opleiders in het land hebben wij een opleidingslocatie die gecertificeerd is door het CCV/CBR. Dat betekent dat je na het CBR examen van ons het officiële papiertje meekrijgt waar je je hele leven wat aan hebt. Bovendien krijg je bij Verkeersschool Wesseldijk waar voor je geld. Ons slagingspercentage is het hoogste van de regio en met een tevredenheidsgarantie van 100% kun je rekenen op succes. Je krijgt les in kleine groepen van maximaal zes deelnemers, en je deelt met één andere kandidaat een reachtruck. Volop aandacht dus van onze ervaren en enthousiaste instructeurs.

“Super fijne rijschool met hele goede begeleiding. Heel veel geleerd en beide keren direct geslaagd (C en CE). Bedankt, Sandy en Bart.”
Marlies
“Super leuke mensen. Snel en voor een goede prijs mijn rijopleiding gevolgd. Zeker aan te raden!”
Freek