Aanbieding

1 daags officieel CCV/CBR reachtruckcertificaat

 • Enige ervaring
 • Theorie
 • Praktijk
 • Examen
 • Lunch
€ 225,-
(BTW vrij voor particulieren)

Aanbieding

2 daags officieel CCV/CBR reachtruckcertificaat

 • Helemaal geen ervaring
 • Theorie
 • Praktijk
 • Examen
 • Lunch 2 x
€ 425,-
(BTW vrij voor particulieren)

Aanbieding

1/2 dag verlengen officieel CCV/CBR reachtruckcertificaat

 • Ervaring
 • Theorie
 • Praktijk
 • Examen
€ 95,-
(BTW vrij voor particulieren )

Uw Reachtruckcertificaat halen of verlengen?

Kom hier je officiële CCV/CBR reachtruckcertificaat halen in 1 dag!

Wil jij graag snel je reachtruckcertificaat halen? Bij Verkeersschool Wesseldijk kun je al in één dag het officiële CCV/CBR reachtruck certificaat halen. Dat is het officiële reachtruckcertificaat, dus niet zomaar een zelfgeprint certificaat zoals je die bij de goedkope opleidingen verdient.

Goedkoop reachtruckcertificaat halen? Lees eerst dit!

Hoewel je online genoeg spotgoedkope aanbieders vindt van reachtruckcertificaten, moet je je goed bedenken wat het betekent als je bij een dergelijke opleidingsschool je reachtruckcertificaat halen wilt. Deze opleiders zijn namelijk niet bevoegd om het CBR certificaat af te geven. Je leert daar omgaan met de reachtruck, maar het certificaat dat je na afloop krijgt is niet erkend door het CBR. Verzekeraars en veel werkgevers erkennen deze certificaten dus ook niet. Wanneer er een ongeval plaatsvindt zal de verzekering niet uitkeren als er geen officieel certificaat kan worden overhandigd. Denk daarom nog eens goed na waar je je reachtruckcertificaat wilt halen.

Reachtruckcertificaat halen

Het officiële reachtruckcertificaat halen bij Wesseldijk

Wil je het dus goed doen, ga dan voor een certificaat waar je echt wat aan hebt. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn! Bij Verkeersschool Wesseldijk kun je al voor € 225,- het erkende CBR reachtruckcertificaat halen doormiddel een erkende reachtruck opleiding. Als één van de weinige opleiders in het land hebben wij een opleidingslocatie die gecertificeerd is door het CCV/CBR lees hier erkening CBR. Dat betekent dat je na het CBR examen van ons het officiële papiertje meekrijgt waar je je hele leven wat aan hebt. Bovendien krijg je bij Verkeersschool Wesseldijk waar voor je geld. Ons slagingspercentage is het hoogste van de regio en met een tevredenheidsgarantie van 100% kun je dus rekenen op succes. En de opleiding is leuk! Onze opleiders zijn enthousiast en weten waar ze het over hebben. De lessen vinden plaats in kleine groepjes ( maximaal 2 kandidaten per reachtruck en 6 kandidaten per docent ) en je krijgt volop de kans om met de reachtruck te oefenen.

reachtruckcertificaat reachtruck opleiding

Hoe ziet de reachtruckopleiding er uit?

Wil je snel het reachtruckcertificaat halen? Dat kan al binnen één dag! Tijdens de opleiding komt zowel theorie als praktijk aan bod. Daarbij hebben we aandacht voor punten als: warehouse-inrichting, pallets, omverpakkingen en etikettering, de soorten reachtrucks en voorzetmiddelen, rijklaarcontrole, besturing en gebruik van de reachtruck, laden en lossen en stellingrijden. Nadat je alles goed onder de knie hebt volgt het examen dat door een examinator van CCV/CBR wordt afgenomen. Tenslotte keer je tevreden met je reachtruckcertificaat naar huis!

Reachtruckcertificaat verlengen of aanvullen?

Je kunt bij ons niet alleen je reachtruckcertificaat halen, je kunt het certificaat ook verlengen of aanvullen met modules als: Veilig werken met de reachtruck, Reachtruck aanvullende praktijktraining en Reachtruck vakbekwaamheid. En natuurlijk ben je bij ons ook aan het goede adres wanneer je je Heftruckcertificaat halen wilt.

Incompany trainingen of groepskorting

Uiteraard is het ook mogelijk om deze opleiding bij u op locatie te verzorgen, het is dan wel van belang dat uw locatie aan een aantal voorwaarden voldoet. Als u meerdere kandidaten wilt aanmelden kunnen wij korting aanbieden. Voor beide mogelijkheden kunt u ons vragen naar de voorwaarden.

Meer weten of meteen inschrijven?

Wil je graag zo snel mogelijk je CBR reachtruckcertificaat halen? Schrijf je dan meteen in, we hebben snel plaats. We hanteren bovendien de scherpste prijzen uit de omgeving voor deze opleiding. Daarbij betaal je bij ons geen btw op beroepsopleidingen. Enorm veel voordeel dus!

Deze opleiding kan per dag meetellen voor 7 uren in de Code 95 nascholing voor beroepschauffeurs,
de kosten voor het aan en afmelden code 95 zijn € 22,50 per dag.

Heb je verder nog vragen over de opleiding of wil je meer weten over ons aanbod? Mail of bel ons, we staan je graag te woord. 

Links: