Reachtruck aanvullende praktijktraining

Uw Reachtruck aanvullende praktijktraining behalen? Wilt u dat uw medewerkers nog professioneler om kunnen gaan met de reachtruck? Dan is deze cursus ongetwijfeld aan te raden. Uw medewerkers werken voortaan effectiever en sneller, zodat u tijd én geld bespaart. Daarnaast leren ze ook belangrijke aspecten op het gebied van veilig werken. Deze training is ook ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een baan als magazijn- of expeditiemedewerker. Bij Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk bent u verzekerd van een zeer professionele training, zodat de aantekening Reachtruck snel aan het diploma Vorkheftruck of Reachtruck kan worden toegevoegd.

Voor wie is de reachtruck aanvullende praktijktraining

Warehouse-, magazijn- en expeditiemedewerkers met het certificaat Reachtruck in hun bezit, die zich verder willen bekwamen in die richting. Ook mensen die in het bezit zijn van het diploma Vorkheftruck, kunnen de aanvullende praktijktraining reachtruck volgen.

Wat is de reachtruck aanvullende praktijktraining

De cursisten reachtruck aanvullende praktijktraining leren hun rij- en bedieningsvaardigheden te optimaliseren.

Theorie

 • veiligheids- en bedrijfsvoorschriften in de praktijk uitvoeren
 • doelmatig en kostenbewust gebruikmaken van interne transportmiddelen
 • werken met verschillende opslagmiddelen en -methoden
 • correct uitvoeren van dagelijks onderhoud
 • lastberekening en -grafiek
 • bediening hydraulisch systeem

Praktijk

 • laden en lossen
 • bediening en besturing
 • onderhoud batterij en verbrandingsmotor
 • koud stapelen en palletstellingen
 • werken in smalle gangen

Deelnemers reachtruck aanvullende praktijktraining zijn verplicht om tijdens het praktijkgedeelte van de training (zelf meegebrachte) veiligheidsschoenen te dragen.

Aantekening

Bij voldoende beoordeling van het CCV-examen, ontvangen de deelnemers de aantekening Reachtruck bij hun huidige diploma. Dit certificaat heeft een geldigheidsduur van vijf jaar.

Nascholing (CCV-code: U16-2)

Wanneer u deze opleiding mee wilt laten tellen voor de nascholing code 95 (telt voor zeven uur praktijk) , dan rekenen wij € 20,- per dag voor het afmelden bij de CCV.

Waar?

Deze training kan zowel op onze vestiging in Nijmegen als Tiel worden gegeven. Voor de mogelijkheid om de trainingen incompany te volgen, neem contact met ons op.

Btw-vrijstelling

Bent u particulier en wilt u deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij u deze aan zonder btw. U bespaart dan ruim een vijfde op de totale kosten!

Tarieven

De kosten voor deze aanvullende opleiding bedragen € 225,- (excl. btw).

Vragen

Vragen over de reachtruck aanvullende praktijktraining? Wilt u nadere informatie? Onze klantenservice helpt u graag: 024 377 0666