Verkeersschool Wesseldijk

Code 95: Nascholing

Niet omdat het kan, maar omdat het moet.

Verkeersschool Wesseldijk is dé specialist in Code 95 nascholing in Gelderland. Wij bieden een breed scala aan Code 95-cursussen die bij ons wekelijks worden gegeven. Stel zelf je pakket samen en haal je complete 35 uur voor € 995,00

STEL ZELF JE
PAKKET SAMEN.

THEORIE.

 • 1 dag / 7 uur
  BEKIJK
  3 tot 5 dagen
  BEKIJK
  BEKIJK
  BEKIJK
  BEKIJK
  BEKIJK
  BEKIJK
  BEKIJK
  1 dag
  BEKIJK
  1 dag
  BEKIJK
  1 dag
  BEKIJK
  E-learning
  2,5 uur + zelfstudie
  BEKIJK
 • E-learning
  2,5 uur + zelfstudie
  BEKIJK
  E-learning
  2,5 uur + zelfstudie
  BEKIJK
  1 dag
  BEKIJK
  1 dag
  BEKIJK
  BEKIJK
  BEKIJK
  1 dag
  BEKIJK
  1 dag
  BEKIJK
  BEKIJK
  BEKIJK
  BEKIJK
  1 dag
  BEKIJK
 • 1 dag
  BEKIJK
  1 dag
  BEKIJK
  1 dag / 7 uur
  BEKIJK

  psst..

  ontvang hoge subsidies op je cursussen

  Vertel me meer
  BEKIJK
  BEKIJK
  1 dag
  BEKIJK

LOGISTIEK.

PRAKTIJK.

 • BEKIJK
 • BEKIJK
 • E-learning
  BEKIJK
 • E-learning
  BEKIJK
 • BEKIJK
 • BEKIJK

NASCHOLING.

 • BEKIJK
 • BEKIJK
AANVRAAG VOOR HELE BEDRIJF?

Het kan zijn dat de cursus die jij zoekt alleen gegeven wordt op aanvraag.

VRAAG INFORMATIE AAN
1AANTAL PERSONEN
0uur

E-LEARNING.

Wij maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom kun je bij ons, naast de reguliere leermethode, ook kiezen voor e-learnings. Dan studeer je in totaal 4,5 thuis en 2,5 uur op locatie. Zo kom je mooi aan zeven uur nascholing theorie of praktijk.

Met een e-learning leer je wanneer het jou uitkomt en in je eigen tempo. Bovendien kun je gebruik maken van andere, tussentijdse toetsen, simulaties, games en online discussies.

ZOVEEL REGELTJES. 

De precieze regels voor vrachtwagenchauffeurs, bestuurders van personenvervoer, nieuwe chauffeurs en vrijstellingen staan beschreven in de categorie Richtlijn vakbekwaamheid en bij het CBR.

Hulp nodig bij het samenstellen van het juiste Code 95 pakket? Neem dan gerust contact met ons op. Samen met Logistiek Opleidingscentrum Wesseldijk stippel je de beste route uit.

Korting.

Wil je meerdere medewerkers nascholing laten volgen bij ons logistiek opleidingsinstituut? Dan kun je rekenen op een mooie groepskorting. Ook kunnen we je hele bedrijf ontzorgen op het gebied van nascholing.

Geef bij je aanvraag aan hoeveel personen de nascholing gaan volgen en wij reageren met een mooie offerte op maat.

VERHUISBRANCH.

Bij Logistiek Opleidingscentrum Wesseldijk kun je ook worden klaargestoomd voor verschillende diploma’s die belangrijk zijn in de verhuisbranche. Van assistent-verhuizer tot voorman projectverhuizer of inboedelverhuizer. De verhuisdiploma’s voldoen aan de erkenningsregeling van de afdeling PPV van de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Op onze locatie Nijmegen oefen je in een gesimuleerde verhuisomgeving. De ideale voorbereiding op het echte werk.

CODE 95 NASCHOLING VOOR BEDRIJVEN

Verkeersschool Wesseldijk biedt zowel losse pakketten als volledige ontzorging rondom code 95 nascholing. Je kunt rekenen op een passend advies en diensten op maat. Denk hierbij aan:

 • Meer dan 60 code 95 opleidingen.
 • Je maakt gebruik van ons moderne online planning systeem. Daardoor heb je een overzicht van de code 95 punten die per medewerker zijn voldaan en wat nog te doen staat. Ook kun je, als bedrijf, eventueel zelf aanpassingen maken in bijvoorbeeld de planning voor de code 95 cursus per medewerker.
 • Een pakket op maat.
 • Een vijfjarig abonnement waarin Verkeersschool Wesseldijk de volledige verantwoordelijkheid heeft voor het nascholen van uw medewerkers.
 • Altijd de nieuwste en meest veelzijdige opleidingen worden door ons onder eigen certificering aangeboden.

Ook regelen we alle de subsidies waar je recht op hebt en nemen je de administratie uit handen. Wil je de cursussen particulier volgen? Dan berekenen wij geen btw. Dit geldt ook voor instellingen die geen recht hebben op btw-aftrek. Wil je dat we de cursussen incompany verzorgen? Dat kan, mits je locatie voldoet aan eisen betreffende de gewenste code 95 opleiding / opleidingen.

“Vandaag in één keer geslaagd voor C. Dankzij ontzettend gemotiveerde instructeurs, Sandy en Jeroen. De rijschool is begaan en geeft juist die motivatie die zo goed werkt. Helemaal top!”
Arjan
“Wesseldijk is een top rijschool. In ben in één keer geslaagd voor mijn C rijbewijs.”
Geert