Verkeersschool Wesseldijk is dé specialist in code 95 nascholing in Gelderland. Wij bieden een breed scala aan Code 95-cursussen die bij ons wekelijks gegeven worden. Je kunt zelf jouw pakket samenstellen en de complete 35 uur behalen voor
€ 899,-, Uiteraard bieden wij ook groepskorting bij meerdere aanmeldingen of complete ontzorging voor uw gehele bedrijf. Iedere beroepschauffeur moet volgens de Richtlijn vakbekwaamheid 35 uur verplichte nascholing volgen per vijf jaar. Minimaal zeven uur hiervan bestaat uit praktijktraining, de overige uren zijn theorie. Neem gerust contact met ons op wanneer u een vraag heeft over de code 95 nascholing.

code 95 nascholing voor bedrijven

code 95 specialist nascholing beroepschauffeurs

Code 95 opleidingen CE rijbewijs Code 95 nascholing

Verkeersschool Wesseldijk biedt opleidingen van losse pakketten tot volledige ontzorging betreft code 95 nascholing aan voor de zakelijke klant. Wij kunnen u hierin een passend advies geven. Geheel aansluitend aan uw bedrijf kunnen wij onze diensten aanbieden. Denk hierbij aan:

  • De ruime diversiteit aan code 95 opleidingen ( meer dan 60 )
  • Gebruik maken van ons online systeem. Hierdoor heeft de zakelijke klant een overzicht van de code 95 punten die per medewerker zijn voldaan en wat hen nog te doen staat. Tevens kan het bedrijf zelf aanpassingen maken in het systeem betreft de planning voor de code 95 cursus per medewerker.
  • Een pakket op maat.
  • Een vijfjarig abonnement waarin Verkeersschool Wesseldijk de volledige verantwoordelijkheid heeft voor het nascholen van uw medewerkers.
  • Hanteren van lage prijzen per medewerker.
  • Altijd de nieuwste en veelzijdige opleidingen worden aangeboden.

Daarom zijn wij het juiste adres voor de zakelijke klant als het gaat om de verplichte nascholing van code 95! Bij ons heeft u het in één keer goed geregeld. Maak een afspraak met een van onze medewerkers. Zij kunnen u uitstekend adviseren en luisteren naar uw wensen zodat wij snel voor u en uw medewerkers aan de slag kunnen gaan.

Complete 35 uur code 95 pakketten

Naast twee aantrekkelijke, complete pakketten code 95 nascholing die naadloos aansluiten op de wensen van onze klanten, biedt Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk een ruime keuze aan Code 95 opleidingen. We regelen voor jou de subsidies waar je recht op hebt en nemen jou de administratie uit handen. Wil je de cursussen particulier volgen, dan vragen wij geen btw. Dit geldt ook voor instellingen die geen recht hebben op btw-aftrek.

Wil je dat we de cursussen incompany verzorgen? Dat is mogelijk als jouw locatie voldoet aan de CCV-eisen.

Wat geldt voor wie?

code 95 tiel arnhem nijmegen ede

Vrachtwagenrijbewijs halen Code 95 opleidingen halen

De precieze regels voor vrachtwagenchauffeurs, bestuurders van personenvervoer, nieuwe chauffeurs en vrijstellingen, staan beschreven in de categorie Richtlijn vakbekwaamheid en bij het CBR via www.cbr.nl/richtlijnvakbekwaamheid.pp. Wilt u weten hoeveel uren u of uw medewerker al heeft gevolgd kijk dan hier https://www.cbr.nl/overzicht-uren.pp.

Neem gerust contact op met onze klantenservice voor professionele hulp bij het kiezen van jouw juiste Code 95 opleiding / code 95 cursus. Samen met Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk stippel jij de beste route uit!

E-learning

code 95 opleidingen nascholing cursus

LZV certificaat halen LZV opleiding code 95 cursus

Als logistiek opleidingsinstituut is het ons doel om onze klanten van zo veel mogelijk gemakken te voorzien. Om de cursisten de keuze te geven uit de voor hen meest fijne leermethode, kunnen ze bij ons naast de reguliere opleidingen ook e-learnings volgen.

Neem de digitale snelweg
Voordelen van deze manier van studeren zijn:
• De code 95 cursus kan gevolgd worden wanneer het de deelnemer uitkomt, dit levert besparing op van tijd, productiviteit en reiskosten.
• De cursisten kunnen op hun eigen tempo leren.
• E-learning is voordeliger, omdat er geen kosten worden gemaakt voor een docent en voor een onderwijslokaal.
• Didactisch gezien zijn de voordelen dat de cursisten gebruik kunnen maken van onder andere tussentijdse toetsen, simulaties, games en online-discussies.

De deelnemers studeren in totaal 4,5 uur thuis en 2,5 bij op locatie. Zo komen ze aan zeven uur nascholing theorie of praktijk.

E-learnings

Communicatieve vaardigheden
HNR Het Nieuwe Rijden
Rijoptimalisatie schadepreventief rijden
Actualisering vakbekwaamheid
Digitale tachograaf

Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk helpt u op (de digitale snel)weg!

Busrijbewijs halen D code 95 opleidjng training