Verkeersschool Wesseldijk

Verkeerseducatie

Opfrissertje

Natuurlijk ken je als chauffeur de belangrijkste kneepjes van het vak. Toch is er altijd nog wat te leren of op te frissen. Tijdens deze cursus wordt je kennis rondom het verkeer en je truck verhoogd.

De cursus telt mee voor zeven uur nascholing Code 95. Met vestigingen in Nijmegen, Tiel, Arnhem en Ede zijn we altijd in de buurt.

Wil je meer weten?

Vraag het ons gerust

Vraag meer informatie aan
verkeerseducatie code 95 opleiding cursus

Meer informatie over

Voor wie is de cursus?

Deze cursus is een opfrissertje voor alle chauffeurs. Wil je bewuster omgaan met de gevaren op de weg? Scherper zijn op het voorkomen van boeten of ongevallen? Dan is deze cursus heel geschikt voor je.

Zo ziet de cursus eruit.

Tijdens de cursus krijg je een update van onder andere verkeersregels. Ook leer je handelen in risicovolle situaties. De volgende onderdelen komen aan bod:

  • internationaal geldende verkeersregels
  • rij- en rusttijden
  • gedragsregels
  • gevaarherkenning, risicovolle neigingen en situaties
  • tunnel en tunnelveiligheid
  • verkeerswet- en regelgeving
  • verkeersborden

Certificaat
Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Waar wordt de cursus gegeven?

Deze cursus kun je zowel op onze vestiging in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede volgen. Liever incompany? Dat kan, mits jouw locatie voldoet aan de CCV-eisen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wat kost de cursus?

Deze cursus kost € 150 inclusief het aan- en afmelden voor code 95. Dit bedrag is exclusief 21% btw en vrijgesteld van btw voor particulieren en niet btw-plichtige bedrijven.

Code 95.

Wil je deze cursus laten meetellen voor de nascholing Code 95? Dat kan. Deze cursus telt voor zeven uur mee in de Code 95 nascholing. De kosten voor het aan- en afmelden Code 95 zijn € 25 per dag.

Btw-vrijstelling.

Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Daarmee bespaar je ruim een vijfde op de totale kosten.

“Super leuke mensen. Snel en voor een goede prijs mijn rijopleiding gevolgd. Zeker aan te raden!”
Freek
“Wesseldijk is een top rijschool. In ben in één keer geslaagd voor mijn C rijbewijs.”
Geert