Verkeersschool Wesseldijk

Awareness gegaste containers

Een gegaste container bestuur je niet zomaar. De gassen bevatten gevaarlijke stoffen, zoals aan fosfine en sulphurylfluoride. Wat zijn de gevaren van deze toxische stoffen, hoe werkt de meetapparatuur en wat zijn de verplichte persoonlijke beschermingsmiddelen?

Op deze en nog veel meer vragen krijg je antwoord tijdens onze eendaagse cursus. Met vestigingen in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede is Verkeersschool Wesseldijk altijd in de buurt.

Wil je meer weten?

Vraag het ons gerust

Vraag meer informatie aan
code 95 awareness gegaste containers

Meer informatie over

Voor wie is de cursus?

De cursus is voor chauffeurs die werken met gegaste containers, logistiek medewerkers, inspecteurs, verzekeraars, handhavers en vergunningverleners.

Zo ziet de cursus eruit.

Tijdens de cursus leer je veilig werken met gegaste containers. De cursus bestaat uit een deel theorie en een deel praktijk. De volgende onderdelen komen aan bod:

  • basisbegrippen
  • regelgeving
  • veiligheid
  • gezondheid en milieu
  • rapporteren en documenteren
  • meten en meetapparatuur
  • meetaanpak en meetfouten

Getuigschrift
Nadat je de cursus hebt afgerond, ontvang je een bewijs van deelname.

Waar wordt de cursus gegeven?

Deze cursus kun je zowel op onze vestiging in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede volgen. Liever incompany? Dat kan, mits jouw locatie voldoet aan de CVV-eisen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wat kost de cursus?

Deze cursus kost € 150 inclusief het aan en afmelden voor code 95. Dit bedrag is exclusief 21% btw en vrijgesteld van btw voor particulieren en niet btw-plichtige bedrijven.

Code 95.

Wil je deze cursus laten meetellen voor de nascholing Code 95? Dat kan. Deze cursus telt voor zeven uur mee in de Code 95 nascholing. De kosten voor het aan- en afmelden Code 95 zijn € 25 per dag.

Btw-vrijstelling.

Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Daarmee bespaar je ruim een vijfde op de totale kosten.

“Er was geen wachtlijst, dus ik kon gelijk terecht voor mijn eerste rijles.”
Julia
“Super leuke mensen. Snel en voor een goede prijs mijn rijopleiding gevolgd. Zeker aan te raden!”
Freek