Verkeersschool Wesseldijk

Chauffeursdag

Voor wie weinig tijd heeft

De chauffeursdag is de manier om op één dag op verschillende onderdelen te worden getraind. Veiligheid, behendigheid en kwaliteit zijn de themawoorden. De chauffeursdag bestaat uit: lading zekeren, digitale tachograaf, verkeersregelgeving, communicatieve vaardigheden, fysieke belasting en leefstijl.

Je kunt zelf de workshops zelf kiezen. De cursus telt mee voor zeven uren nascholing.

Wil je meer weten?

Vraag het ons gerust

Vraag meer informatie aan

Meer informatie over

Voor wie is de cursus

De cursus is voor chauffeurs, maar ook bijrijders, planners en andere logistiek medewerkers.

Zo ziet de cursus eruit.

De cursus bestaat uit zowel een dele theorie als praktijk, op verschillende gebieden. In totaal bieden we zes onderdelen aan, daarvan kun je er zelf vier kiezen. De volgende onderdelen worden aangeboden:

Certificaat
Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Waar wordt de cursus gegeven?

Deze cursus kun je zowel op onze vestiging in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede volgen. Liever incompany? Dat kan, mits jouw locatie voldoet aan de CVV-eisen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Waar wordt de cursus gegeven?

Deze cursus kost € 150 inclusief het aan- en afmelden voor code 95. Dit bedrag is exclusief 21% btw en vrijgesteld van btw voor particulieren en niet btw-plichtige bedrijven.

Code 95.

Wil je deze cursus laten meetellen voor de nascholing Code 95? Dat kan. Deze cursus telt voor zeven uur mee in de Code 95 nascholing. De kosten voor het aan- en afmelden Code 95 zijn € 25 per dag.

Btw-vrijstelling.

Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Daarmee bespaar je ruim een vijfde op de totale kosten.

“Ik heb bij Wesseldijk mijn opleiding C en CE rijbewijs gevolgd. Goede begeleiding en goed materiaal om mee te rijden!”
Thijs
“Zojuist mijn opleiding motorrijbewijs afgerond. Bedankt Sam, voor je geduld en goede lessen.”
Gosina