Verkeersschool Wesseldijk

Chauffeur openbaar vervoer

Deze cursus is gericht op het zo zuinig en veilig mogelijk besturen van een openbaar vervoersmiddel. Door veiliger en zuiniger te rijden, bespaar je op brandstofkosten, rijdt milieuvriendelijk en voorkom je ook nog eens schade.

Volg deze eendaagse cursus bij Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk. Met vestigingen in Tiel, Arnhem, Nijmegen en Ede zijn we altijd in de buurt.

Wil je meer weten?

Vraag het ons gerust

Vraag meer informatie aan

Meer informatie over

Voor wie is de cursus?

Deze cursus is speciaal voor (aankomend) chauffeurs van openbare vervoersmiddelen.

Zo ziet de cursus eruit.

Tijdens de cursus leer je hoe je veilig, zuinig en professioneel een openbaar vervoersmiddel besturen en passagiers vervoeren. De volgende onderdelen komen aan bod:

  • wegenverkeerswet
  • professioneel verkeersgedrag
  • schadeafwikkeling
  • vervoersvoorwaarden
  • aansprakelijkheid
  • technische kenmerken
  • veiligheidsvoorzieningen
  • optimaliseren brandstofverbruik

Getuigschrift
Na afloop ontvang je een bewijs van deelname.

Waar wordt de cursus gegeven?

Deze cursus kun je zowel op onze vestiging in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede volgen. Liever incompany? Dat kan, mits jouw locatie voldoet aan de CCV-eisen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wat kost de cursus?

Deze cursus kost € 150 inclusief het aan- en afmelden voor code 95. Dit bedrag is exclusief 21% btw en vrijgesteld van btw voor particulieren en niet btw-plichtige bedrijven.

Code 95.

Wil je deze cursus laten meetellen voor de nascholing Code 95? Dat kan. Deze cursus telt voor zeven uur mee in de Code 95 nascholing. De kosten voor het aan- en afmelden Code 95 zijn € 25 per dag.

Btw-vrijstelling.

Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Daarmee bespaar je ruim een vijfde op de totale kosten.

“Super fijne rijschool met hele goede begeleiding. Heel veel geleerd en beide keren direct geslaagd (C en CE). Bedankt, Sandy en Bart.”
Marlies
“Vandaag in één keer geslaagd voor C. Dankzij ontzettend gemotiveerde instructeurs, Sandy en Jeroen. De rijschool is begaan en geeft juist die motivatie die zo goed werkt. Helemaal top!”
Arjan