Heftruckcertificaat halen / verlengen?

Kom hier jouw officiele CCV/CBR heftruckcertificaat halen

Het hebben van een heftruckcertificaat en halen is binnen de logistieke sector een must. De heftruck is natuurlijk een veelgebruikt transportmiddel. Het is van groot belang om op een efficiënte maar veilige manier met een heftruck om te gaan. Daarnaast krijgt een ondernemer ook te maken met de Arbowet als het personeel niet in het bezit is van een heftruckcertificaat maar hier wel mee moeten werken.

Daarom ben je aan het juiste adres bij Logistiek Opleidingscentrum Wesseldijk. Wij hebben ervaren en enthousiaste instructeurs in dienst. Wanneer jij een officieel CCV/CBR certificaat wilt halen, zullen zij er samen met jou voor gaan zorgen dat jij zelfverzekerd en op succesvolle wijze dat papiertje kunt gaan halen.

heftruck certificaat opleiding Nijmegen Arnhem tiel Ede

Wat kun je allemaal verwachten?

Naast de hoge kwaliteit waar Logistiek Opleidingscentrum Wesseldijk voor staat, kun je bij ons ook een ruime diversiteit verwachten in de opleidingen. Bij het behalen van een heftruckcertificaat is het vorkheftruck veiligheidscertificaat halen erg gewild bij warehouse- en magazijnmedewerkers. Zowel de theorie als de praktijk wordt dan ook uitgebreid onder de loep genomen. Diverse situaties komen aan bod en op deze manier leer jij op een vakkundige manier de heftruck te bedienen. Hierdoor ben jij, en jouw werkgever, ervan verzekerd dat jij veilig en schadevrij te werk kan gaan binnen de organisatie.

De cursus zal één of twee dagen in beslag nemen. Dit is voor het behalen van zowel de de theorie als de praktijk. Onze beide opleidingslocaties zijn gecertificeerd door het CBR waardoor wij als 1 van de weinige opleiders in het land de officiele CCV/CBR certificaten mogen afgeven. Tevens kunnen wij jou ook uitstekend van dienst zijn om jouw heftruckcertificaat te verlengen. Denk hierbij aan: vorkheftruck aanvullende praktijktraining en vorkheftruck vakbekwaamheid verlenging. Heb je een vraag? Stel deze gerust wij zijn je graag van dienst. Wil jij je inschrijven voor de cursus? Dan ben je van harte welkom om met onze begeleiding succesvol te kunnen gaan slagen. Kortom, graag feliciteren wij jou spoedig met het behalen van jouw heftruckcertificaat.

Diverse heftruck opleidingen

Je kunt behalve het heftruck veiligheidscertificaat, ook bij Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk terecht voor de heftruckopleiding Veilig werken met de vorkheftruck, Vorkheftruck aanvullende praktijktraining, Vorkheftruck vakbekwaamheid verlenging en Vorkheftruck vakbekwaamheid.

Deze opleiding telt per dag mee voor 7 uren in de Code 95 nascholing voor beroepschauffeurs.

Vanwege de grote vraag naar deze populaire cursus heftruckcertificaat halen, verzorgen onze vakkundige docenten elke maandag en dinsdag heftruckcursussen in Tiel en iedere dag in Nijmegen.

Links: