Aanbieding

1 daags officieel CCV/CBR heftruckcertificaat

 • Enige ervaring
 • Theorie
 • Praktijk
 • Examen
 • Lunch
€ 225,-
(BTW vrij voor particulieren)

Aanbieding

2 daags officieel CCV/CBR heftruckcertificaat

 • Geen ervaring
 • Theorie
 • Praktijk
 • Examen
 • Lunch 2 x
€ 425,-
(BTW vrij voor particulieren)

Aanbieding

1/2 dag verlengen officieel CCV/CBR heftruckcertificaat

 • Ervaring
 • Theorie
 • Praktijk
 • Examen
€ 95,-
(BTW vrij voor particulieren )

Heftruckcertificaat halen of verlengen?

Kom hier je officiële CCV/CBR heftruckcertificaat halen in 1 dag!

Wil je graag snel en zeker je heftruckcertificaat halen? Dan zit je hier goed! Bij ons kun je al binnen één dag in het bezit zijn van je officiële heftruckcertificaat. Ons heftruckcertificaat wordt erkend door het CBR, en is daarmee erkend door alle werkgevers én verzekeraars.

Goedkoop heftruckcertificaat halen? Denk goed na!

Online vind je volop aanbieders van heftruckcertificaten. En de prijzen zijn scherp! Maar bedenk goed wat het betekent om een goedkoop heftruckcertificaat te halen in plaats van het erkende CCV / CBR certificaat. Niet alleen vindt de heftruck cursus plaats in grote groepen en krijg je weinig kans om echt te oefenen, het certificaat dat je na afloop ontvangt is feitelijk niet meer dan een bewijs van deelname. Dat houdt in dat je met zo’n certificaat niet bij elke werkgever terecht kunt. Bovendien zullen verzekeraars in geval van een ongeluk of letsel alleen uitkeren wanneer een formeel heftruckcertificaat kan worden overlegd. Snij jezelf dus niet in de vingers door voor goedkoop te kiezen!

Goedkoop heftruckcertificaat halen

Het officiële CCV / CBR heftruckcertificaat halen bij Wesseldijk

Je hoeft heus niet de hoofdprijs te betalen om in het bezit te komen van een officieel heftruckcertificaat. Verkeersschool Wesseldijk biedt de goedkoopste CBR heftruckopleiding in de omgeving. Voor slechts € 225,- kun jij snel je CBR erkende heftruckcertificaat halen. Daarbij krijg je les in kleine groepen van maximaal zes deelnemers, en deel je slechts met één andere kandidaat een heftruck. Volop aandacht dus van onze ervaren en enthousiaste instructeurs. Onze oefenhallen zijn erkend door het CBR erkende opleider CBR en biedt genoeg praktische uitdagingen om aan het eind van de dag met een tevreden gevoel én het officiële papiertje naar huis te kunnen gaan.

heftruck certificaat opleiding Nijmegen Arnhem tiel Ede

Hoe ziet de heftruck opleiding eruit?

Wil je een officieel CBR heftruck opleiding halen? Bij ons kan dat in één dag: opleiding én examen. En bij succes ontvang je na ongeveer 5 dagen je erkende CBR heftruckcertificaat van het Verkeersschool Wesseldijk. De opleiding behandelt zowel praktijk als theorie. Daarbij hebben we aandacht voor de heftruck zelf, de verschillende mogelijkheden, regelgeving en ARBO-aspecten. Vervolgens gaan we aan de slag. Diverse situaties komen aan bod en je leert op een vakkundige manier de heftruck te bedienen. Hierdoor ben jij, en je werkgever, ervan verzekerd dat jij straks veilig en schadevrij te werk kan gaan binnen de organisatie. Omdat onze beide opleidingslocaties gecertificeerd zijn door het CBR mogen wij als een van de weinige opleiders in het land de officiële CCV/CBR certificaten afgeven.

Incompany trainingen of groepskorting

Uiteraard is het ook mogelijk om deze opleiding bij u op locatie te verzorgen, het is dan wel van belang dat uw locatie aan een aantal voorwaarden voldoet. Als u meerdere kandidaten wilt aanmelden kunnen wij korting aanbieden. Voor beide mogelijkheden kunt u ons vragen naar de voorwaarden.

Heftruckcertificaat verlengen of aanvullen

Wil je graag je heftruckcertificaat verlengen of uitbreiden? We bieden verschillende mogelijkheden om jouw heftruckcertificaat aan te vullen. Denk hierbij aan trainingen zoals praktijktraining voor de vorkheftruck en de vorkheftruck vakbekwaamheid. Bovendien kun je bij ons terecht voor gerelateerde opleidingen zoals het Reachtruckcertificaat halen.

Meer weten of meteen inschrijven?

Wil je zo snel mogelijk je CBR heftruckcertificaat halen? Schrijf je dan meteen in voor de heftruckopleiding. Vanwege de grote vraag naar de heftruckopleiding verzorgen onze vakkundige docenten wekelijks heftruckcursussen in Tiel en iedere dag in Nijmegen. Wil je eerst meer weten of heb je een vraag? Mail of bel ons, we zijn je graag van dienst.

Deze opleiding kan per dag meetellen voor 7 uren in de Code 95 nascholing voor beroepschauffeurs,
de kosten voor het aan en afmelden code 95 zijn € 22,50 per dag.

Links: