Verkeersschool Wesseldijk

Het officiële heftruckcertificaat haal je bij Wesseldijk.

Snel en zeker je heftruckcertificaat halen? Dan zit je goed bij Verkeersschool en Logistiek Opleidingscentrum Wesseldijk. Bij ons kun je al binnen één dag in het bezit zijn van je officiële heftruckcertificaat. Onze heftruck opleiding wordt erkend door het CBR en is daarmee erkend door alle werkgevers én verzekeraars.

Wij verzorgen de Heftruck opleiding in ons opleidingscentrum, maar op locatie kan net zo goed. Meerdere deelnemers? Dan kun je rekenen op een mooie korting.

We werken in onze moderne heftruckhal op een A locatie in Nijmegen en in Tiel, deze zijn zeer goed te bereiken met openbaar vervoer of met de auto, we werken binnen het gebouw van ROC Nijmegen en het ROC Rivor College met modern nieuw materieel, tevens hebben onze heftruckdocenten jarenlange ervaring binnen het vakgebied.

Wil je meer weten?

Vraag het ons gerust.

Vraag meer informatie aan
heftruckcertificaat halen

Meer informatie over

Hoe ziet de heftruck opleiding eruit?

Snel én officieel je CBR heftruckcertificaat / opleiding halen? Bij ons kan dat in één dag: opleiding én examen. Bij succes ontvang je na ongeveer 5 dagen je erkende CBR heftruckcertificaat van het Verkeersschool Wesseldijk.

De heftruck opleiding behandelt zowel praktijk als theorie. Daarbij hebben we aandacht voor de heftruck zelf, de verschillende mogelijkheden, regelgeving en ARBO-aspecten. Vervolgens gaan we aan de slag. Diverse situaties komen aan bod en je leert op een vakkundige manier de vorkheftruck te bedienen. Hierdoor ben jij, en je werkgever, ervan verzekerd dat jij straks veilig en schadevrij te werk kan gaan binnen de organisatie. Omdat onze beide opleidingslocaties gecertificeerd zijn door het CBR mogen wij als een van de weinige opleiders in het land de officiële CCV/CBR certificaten afgeven.

Bij ons of op locatie.

De heftruck opleiding kun je zowel op onze vestiging in Nijmegen als in Tiel volgen. Uiteraard kunnen wij de opleiding ook op locatie te verzorgen (daarbij gelden dan wel een aantal voorwaarden). Meerdere deelnemers? Dan bieden we een mooie korting. Vraag voor beide naar de mogelijkheden.

Goedkope aanbieder? Denk goed na.

Online vind je volop aanbieders van heftruckcertificaten. En de prijzen zijn scherp. Maar bedenk goed wat het betekent om een goedkoop heftruckcertificaat te halen in plaats van het erkende CCV / CBR certificaat.

Niet alleen vindt de heftruck cursus plaats in grote groepen en krijg je weinig kans om echt te oefenen. Het certificaat dat je na afloop ontvangt is feitelijk niet meer dan een bewijs van deelname. Dat houdt in dat je met zo’n certificaat niet bij elke werkgever terecht kunt. Bovendien keren verzekeraars in geval van een ongeluk of letsel alleen uit wanneer een formeel heftruckcertificaat via een officiele heftruck opleiding kan worden overlegd.

Goedkoop heftruckcertificaat halen

Ons aanbod Heftruckcertificaten

Code 95.

Het heftruckcertificaat als onderdeel van Code 95? Dat kan. Deze opleiding telt per dag mee voor 7 uren in de Code 95 nascholing voor beroepschauffeurs. De kosten voor het aan en afmelden Code 95 zijn € 25,00 per dag.

Uitbreiden.

Wil je je heftruckcertificaat verlengen of uitbreiden? We bieden verschillende mogelijkheden om jouw heftruckcertificaat aan te vullen.

Brons

1/2 dag verlengen enige ervaring vereist
 • In bezit certificaat
 • Veel ervaring
 • Theorie
 • Praktijk
 • Examen
€ 125Btw-vrij voor particulieren INFORMATIE AANVRAGEN DIRECT AANMELDEN

Zilver

1 dag CCV/CBR enige ervaring vereist
 • Theorie
 • Praktijk
 • Examen
 • Lunch
CODE 95 € 225Btw-vrij voor particulieren INFORMATIE AANVRAGEN DIRECT AANMELDEN

Goud

2 dagen CCV/CBR geen ervaring vereist
 • Theorie
 • Praktijk
 • Examen
 • Lunch
CODE 95 € 425Btw-vrij voor particulieren INFORMATIE AANVRAGEN DIRECT AANMELDEN

BETAAL NIET DE HOOFDPRIJS

Je hoeft heus niet de hoofdprijs te betalen om in het bezit te komen van een officieel heftruckcertificaat. Verkeersschool Wesseldijk biedt de goedkoopste CBR heftruckopleiding in de omgeving. Voor maar € 225 kun jij snel je CBR erkende heftruckcertificaat halen. Daarbij krijg je les in kleine groepen van maximaal zes deelnemers, en deel je slechts met één andere kandidaat een heftruck. Volop aandacht dus van onze ervaren en enthousiaste instructeurs. Onze oefenhallen zijn erkend door het CBR en bieden genoeg praktische uitdagingen om aan het eind van de dag met een tevreden gevoel én het officiële papiertje naar huis te kunnen gaan.

“Zojuist mijn opleiding motorrijbewijs afgerond. Bedankt Sam, voor je geduld en goede lessen.”
Gosina
“Wesseldijk is een top rijschool. In ben in één keer geslaagd voor mijn C rijbewijs.”
Geert