Heftruckcertificaat: Vorkheftruck aanvullende praktijktraining heftruckcertificaat

Vorkheftruck aanvullende praktijktraining heftruckcertificaat halen? Wilt u uw medewerkers professioneler hun werk laten uitvoeren met betrekking tot het besturen van de vorkheftruck? Dan is deze cursus erg geschikt. Het gevolg: uw medewerkers werken efficiënter, veiliger en sneller, zodat u tijd én geld bespaart. Daarnaast leren ze ook belangrijke aspecten op het gebied van veilig werken met dit interne transportmiddel. Deze training is ook ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een baan als warehouse- of expeditiemedewerker. Bij Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk bent u verzekerd van een zeer professionele training, zodat de aantekening Vorkheftruck spoedig aan het diploma Vorkheftruck of Reachtruck kan worden toegevoegd.

Voor wie is vorkheftruck aanvullende praktijktraining heftruckcertificaat

Warehouse-, magazijn- en expeditiemedewerkers met het certificaat Vorkheftruck die zich verder willen specialiseren in het bedienen ervan. Tevens kunnen mensen die in het bezit van het diploma Reachtruck deelnemen aan deze aanvullende opleiding.

Wat is de dorkheftruck aanvullende praktijktraining heftruckcertificaat

De cursisten vorkheftruck aanvullende praktijktraining heftruckcertificaat krijgen aan de hand van deze training kennis op het vlak van het optimaal bedienen van de vorkheftruck.

Theorie

 • veiligheids- en bedrijfsvoorschriften in de praktijk uitvoeren
 • doelmatig en kostenbewust gebruikmaken van interne transportmiddelen
 • werken met verschillende opslagmiddelen en -methoden
 • correct uitvoeren van dagelijks onderhoud
 • lastberekening en -grafiek
 • bediening hydraulisch systeem

Praktijk

 • laden en lossen
 • bediening en besturing
 • onderhoud batterij en verbrandingsmotor
 • koud stapelen en palletstellingen
 • werken in smalle gangen

Deelnemers zijn verplicht om tijdens het praktijkgedeelte van de training (zelf meegebrachte) veiligheidsschoenen te dragen.

Aantekening

Bij voldoende beoordeling van het CCV-examen, ontvangen de deelnemers de aantekening Vorkheftruck bij hun huidige diploma / heftruckcertificaat. Dit certificaat heeft een geldigheidsduur van vijf jaar.

Nascholing (CCV-code: U16-2)

Wilt u deze opleiding ”vorkheftruck aanvullende praktijktraining heftruckcertificaat” laten meetellen voor de nascholing code 95 (telt voor zeven uur praktijk)? Dat is mogelijk. We rekenen € 22,50 per dag voor het afmelden bij de CCV.

Waar?

Deze cursus kan zowel op onze vestiging in Nijmegen als Tiel worden gevolgd. Voor de mogelijkheid om de trainingen incompany te volgen, neem contact me ons op.

Btw-vrijstelling

Bent u particulier en wilt u deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. U bespaart ruim een vijfde op de totale kosten!

Tarieven

De kosten voor deze aanvullende opleiding bedragen € 225,- (excl. btw). Deze cursus is BTW vrij voor niet BTW plichtige bedrijven en particulieren!

Vragen

Hebt u vragen? Onze klantenservice helpt u graag: 024 377 0666