Verkeersschool Wesseldijk

Vorkheftruck veiligheidscertificaat verlenging

Deze opfriscursus is verplicht voor iedereen die in het bezit is van een Veiligheidscertificaat heftruck. Dit certificaat heeft namelijk een geldigheidsduur van vijf jaar. Voordat de geldigheid verloopt, kun je eenvoudig en snel het certificaat verlengen door bij Logistiek Opleidingscentrum Wesseldijk deze verlengingscursus te volgen. Vraag nu de verlenging veiligheidscertificaat heftruck aan bij Verkeersschool Wesseldijk.

De cursus wordt in een halve dag gegeven in ons opleidingscentrum in Tiel of Nijmegen. Liever incompany? We denken graag met je mee.

Wil je meer weten?

vraag het ons gerust.

vraag meer informatie aan
Reachtruckcertificaat

Meer informatie over

Voor wie is de cursus?

Deze cursus is speciaal voor magazijn- en expeditiemedewerkers van wie het Veiligheidscertificaat heftruck verlengd moet gaan worden. Bij voldoende beoordeling van het examen ontvangt je als deelnemer u opnieuw het Veiligheidscertificaat heftruck. Ook dit certificaat heeft een geldigheidsduur van vijf jaar.

Wat houdt de cursus in?

Je krijgt in een halve dag een een opfriscursus op het gebied van kennis en vaardigheden voor het veilig en vakkundig bedienen van de vorkheftruck. Als deelnemer ben je verplicht tijdens het praktijkgedeelte van de training (zelf meegebrachte) veiligheidsschoenen te dragen.

Waar wordt de cursus gegeven?

Deze cursus kun je zowel op onze vestiging in Nijmegen als Tiel volgen. Liever incompany? Neem dan contact met ons op.

Wat kost de cursus?

De kosten van deze cursus bedragen € 125,00 (exclusief btw). Deze cursus is btw-vrij voor niet btw-plichtige bedrijven en particulieren.

Code 95.

Wil je deze cursus laten meetellen voor de nascholing Code 95? Dat kan. Deze cursus telt voor zeven uur mee in de Code 95 nascholing. De kosten voor het aan- en afmelden Code 95 zijn € 22,50 per dag.

Btw-vrijstelling.

Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Daarmee bespaar je ruim een vijfde op de totale kosten.

“Super leuke mensen. Snel en voor een goede prijs mijn rijopleiding gevolgd. Zeker aan te raden!”
Freek
“Zojuist mijn opleiding motorrijbewijs afgerond. Bedankt Sam, voor je geduld en goede lessen.”
Gosina