Aanbieding

1/2 dag verlengen officieel CCV/CBR heftruckcertificaat

  • Ervaring
  • Theorie
  • Praktijk
  • Examen
€ 95,-
(BTW vrij voor particulieren )

Deze opfriscursus is verplicht voor iedereen die in het bezit is van een Veiligheidscertificaat heftruck. Dit certificaat heeft namelijk een geldigheidsduur van vijf jaar. Voordat de geldigheid verloopt, kunt u eenvoudig en snel het certificaat verlengen door bij Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk deze verlengingscursus te volgen. Vraag nu de verlenging veiligheidscertificaat heftruck aan bij Verkeersschool Wesseldijk.

Voor wie is de verlenging veiligheidscertificaat heftruck

Warehouse-, magazijn- en expeditiemedewerkers van wie het Veiligheidscertificaat heftruck verlengd moet gaan worden.

Wat is de verlenging veiligheidscertificaat heftruck

De cursisten krijgen een opfriscursus op het gebied van kennis en vaardigheden voor het veilig en vakkundig bedienen van de vorkheftruck.

Deelnemers zijn verplicht om tijdens het praktijkgedeelte van de training (zelf meegebrachte) veiligheidsschoenen te dragen.

Certificaat

Bij voldoende beoordeling van het examen ontvangt u opnieuw het Veiligheidscertificaat heftruck. Ook dit certificaat heeft een geldigheidsduur van vijf jaar.

Nascholing (CCV-code: U16-2)

Wilt u deze hercertificering laten meetellen voor de nascholing code 95 (telt voor zeven uur theorie) dan rekenen wij € 22,50 voor het afmelden bij de CCV.

Waar?

Deze cursus kan zowel op onze vestiging in Nijmegen als in Tiel en Ede worden gevolgd. Voor de mogelijkheid om de trainingen incompany te volgen, neem gerust contact met ons op.

Kosten

De kosten voor deze opleiding bedragen € 95,- voor een halve dag verlenging.

Btw-vrijstelling

Bent u particulier en wilt u de verlenging veiligheidscertificaat heftruck volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. U bespaart ruim een vijfde op de totale kosten!

Vragen

Heeft u een vraag over de verlenging veiligheidscertificaat heftruck? Wilt u nadere informatie? Onze klantenservice helpt u graag: 024 377 0666