Verkeersschool Wesseldijk

Veilig werken langs de weg

Veiligheid boven alles

Te vaak gebeuren er vreselijke ongelukken met wegwerkers en weginspecteurs die aan het werk zijn. Deze theorie- en praktijkcursus is speciaal voor deze groep mensen en leert ze veilig langs de weg te werken kunnen uitvoeren en risico’s te beperken.

Met vestigingen in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede is Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk altijd in de buurt.

Wil je meer weten?

Vraag het ons gerust

Vraag meer informatie aan
Veilig werken langs de weg

Meer informatie over

Voor wie is de cursus?

Deze cursus is speciaal voor wegwerkers en weginspecteurs.

Zo ziet de cursus eruit.

Tijdens de cursus leer je hoe je zo min mogelijk risico loopt wanneer je langs de weg aan het werk bent. De volgende onderdelen komen aan bod:

  • gevaren
  • risico’s
  • wettelijke aspecten
  • verkeerssituaties

Getuigschrift
Na afloop ontvang je een bewijs van deelname.

Waar wordt de cursus gegeven?

Deze cursus kun je zowel op onze vestiging in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede volgen. Liever incompany? Dat kan, mits jouw locatie voldoet aan de CCV-eisen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wat kost de cursus?

Deze cursus kost € 150 inclusief het aan- en afmelden voor code 95. Dit bedrag is exclusief 21% btw en vrijgesteld van btw voor particulieren en niet btw-plichtige bedrijven.

Code 95.

Wil je deze cursus laten meetellen voor de nascholing Code 95? Dat kan. Deze cursus telt voor zeven uur mee in de Code 95 nascholing. De kosten voor het aan- en afmelden Code 95 zijn € 25 per dag.

Btw-vrijstelling.

Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Daarmee bespaar je ruim een vijfde op de totale kosten.

“Vandaag in één keer geslaagd voor C. Dankzij ontzettend gemotiveerde instructeurs, Sandy en Jeroen. De rijschool is begaan en geeft juist die motivatie die zo goed werkt. Helemaal top!”
Arjan
“Zojuist mijn opleiding motorrijbewijs afgerond. Bedankt Sam, voor je geduld en goede lessen.”
Gosina