Verkeersschool Wesseldijk

Je autolaadkraan-certificaat haal je bij Wesseldijk

De keuze is reuze

Autolaadkraan certificaat halen? Dan zit je goed bij Logistiek Opleidingscentrum Wesseldijk. Je kunt kiezen uit verschillende cursussen. Wij bieden cursussen voor zowel chauffeurs als machinisten van een autolaadkraan. 

Een autolaadkraan bedienen vereist volgens de Arbowet een specifieke deskundigheid. Veiligheid staat voorop, wat wordt geborgd met een Autolaadkraan certificaat. Bijkomend voordeel: als medewerker werk je sneller, secuurder en professioneler.

Wil je meer weten?

Vraag het ons gerust

Vraag meer informatie aan
Autolaadkraan certificaat

Meer informatie over

Maar liefst vier cursussen

Bij Verkeersschool Wesseldijk ben je aan het juiste adres met vestigingen in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede. Wij bieden de volgende cursussen aan:

Code 95.

Alle autolaadkraan-cursussen kun je laten meetellen voor de nascholing Code 95. Lees per opleiding voor hoeveel uur praktijk de cursus meetelt. Wij verzorgen het aan- en afmelden voor je. Wel zo makkelijk.

Btw-vrijstelling.

Ben je particulier en wil je één van onze cursussen autolaad kraanvolgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Daarmee bespaar je ruim een vijfde op de totale kosten.

“Vandaag in één keer geslaagd voor C. Dankzij ontzettend gemotiveerde instructeurs, Sandy en Jeroen. De rijschool is begaan en geeft juist die motivatie die zo goed werkt. Helemaal top!”
Arjan
“Ik heb bij Wesseldijk mijn opleiding C en CE rijbewijs gevolgd. Goede begeleiding en goed materiaal om mee te rijden!”
Thijs