Verkeersschool Wesseldijk

Je VCA haal je bij Logistiek Opleidingscentrum Wesseldijk

Werk of onderneem jij in een omgeving waar VCA verplicht is? Dan moet je een VCA certificaat halen dat past bij jouw werksituatie. Bij Logistiek Opleidingscentrum kun je VCA cursus Basis en Vol volgen. Daarmee kun je eenvoudig en snel je VCA-certificaat halen of verlengen. Ook mooi: de VCA-opleidingen tellen per dag mee voor 7 uur in de nascholing Code 95 voor beroepschauffeurs

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. We verzorgen VCA-cursussen in heel Gelderland. Daarbij kun je zelf kiezen je leermethode kiezen: klassikaal, zelfstudie, met boek of e-learning. Wij bieden VCA Basis, VCA VOL, hercertificering VCA Basis en hercertificering VCA VOL aan.

Wil je meer weten?

Vraag het ons gerust.

vraag meer informatie aan

Meer informatie over

Voor wie is de cursus?

VCA is een beproefd certificaat waarmee al meer dan 25 jaar de veiligheid en gezondheid op de werkvloer wordt gewaarborgd. Het certificaat geldt voor diverse sectoren en branches. Vroeger ging dit vooral over de bouw. Tegenwoordig is VCA ook een veelgebruikte certificering in de transportsector, bij overheden en binnen de onderhoudsbranche. Steeds meer ondernemers en organisaties laten zich trainen om het certificaat te kunnen behalen. Ben jij een werknemer die hard timmert aan z’n carrière? Ook dan mag VCA niet ontbreken op je CV.

VCA Basis of VCA Vol?

Er zijn twee type cursusen: VCA Basis (voorheen VCA-1) en VCA VOL (voorheen VCA-2). Welk VCA-diploma heb jij nodig? Om dat te bepalen zijn twee factoren van belang. Ten eerste of je ondernemer of werknemer bent. De tweede factor is of je leiding geeft in een VCA-gecertificeerde omgeving. Operationeel leidinggevenden en ZZP’ers hebben de VCA VOL cursus nodig. Alle andere werknemers kunnen uit de voeten met de VCA Basis cursus.

Wij bieden de volgende cursussen aan:

Certificaat halen of verlengen?

Voor het behalen of verlengen van je VCA schrijf je je eerst in bij ons opleidingscentrum. In onze lijst met cursusdata kun je bekijken wanneer de eerstvolgende cursussen voor VCA worden gegeven. Wanneer je de VCA cursus met goed gevolg hebt afgelegd, ontvang je vervolgens het VCA-certificaat. Deze is tien jaar geldig.

INSCHRIJVEN.

CURSUSDATA VCA certificaat

  • 25 mei zaterdag 7 PUNTEN 1 dag 8:30 tot 16:30 VCA Basis €249,00 VCA Vol €299,00 INSCHRIJVEN
  • 27 juli zaterdag 7 PUNTEN 1 dag 8:30 tot 16:30 VCA Basis €249,00 VCA Vol €299,00 INSCHRIJVEN
  • 2 november zaterdag 7 PUNTEN 1 dag 8:30 tot 16:30 VCA Basis €249,00 VCA Vol €299,00 INSCHRIJVEN
BEKIJK MEER BESCHIKBARE DATA

WAAROM EEN VCA CURSUS VOLGEN BIJ WESSELDIJK?

We geven toe: als ondernemer en werknemer zie je door alle bomen het bos soms niet meer. Zoveel verplichtingen en regels. Maar het VCA is nou juist een certificering die je niet kunt missen. Want VCA is één van de belangrijkste certificaten, niet alleen in de bouw, maar ook in de transportsector en de dienstverlening. Wesseldijk zet zich daarom in voor iedereen die snel en adequaat het VCA-certificaat wilt behalen. Dat betekent dat je bij ons frequent een VCA-cursus kunt volgen. Je kunt daarbij rekenen op een bijzonder hoge slagingskans en uitstekende support. Zodat je zeker weet dat je straks weer voor een tijdje klaar bent.

Onze voordelen op een rijtje:

  • Uitgebreid aanbod VCA cursussen
  • Leren op locatie of zelfstudie
  • E-learning of lesboeken
  • Hoogste slagingspercentage uit de regio
  • Ervaren en enthousiaste instructeurs
  • Uitstekende support en klantenservice
“Super fijne rijschool met hele goede begeleiding. Heel veel geleerd en beide keren direct geslaagd (C en CE). Bedankt, Sandy en Bart.”
Marlies
“Ik heb bij Wesseldijk mijn opleiding C en CE rijbewijs gevolgd. Goede begeleiding en goed materiaal om mee te rijden!”
Thijs