Verkeersschool Wesseldijk

Chauffeur kiepauto

Kieper die 7 punten maar bij de code 95.

Wil je binnen een dag effectief, efficiënt en veilig kunnen werken met de kiepauto? Volg dan onze ééndaagse cursus.

Na deelname mag je ook eens 7 punten bijschrijven bij de verplichte nascholingsuren van code 95. Schrijf je nu in bij Logistiek Opleidingscentrum Wesseldijk. Met vestigingen in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede zijn we altijd in de buurt.

Wil je meer weten?

Vraag het ons gerust

Vraag meer informatie aan
chauffeur kiepauto code 95

Meer informatie over

Voor wie is de cursus?

Deze cursus is voor chauffeurs die (gaan) werken met een kiepauto en dat veilig, effectief en efficiënt willen doen.

Zo ziet de cursus eruit.

Bij de cursus staat leer je zo veilig mogelijk de kiepauto laden, lossen en besturen. De volgende onderdelen komen aan bod:

  • wet- en regelgeving
  • veiligheid
  • grondsoorten
  • stabilisatie
  • laden en lossen
  • kiepen
  • rijklaarcontrole

Getuigschrift
Na afronding ontvang je een bewijs van deelname.

Waar wordt de cursus gegeven?

Deze cursus kun je zowel op onze vestiging in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede volgen. Liever incompany? Dat kan, mits jouw locatie voldoet aan de CVV-eisen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wat kost de cursus?

Deze cursus kost € 175 inclusief het aan en afmelden voor code 95. Dit bedrag is exclusief 21% btw en vrijgesteld van btw voor particulieren en niet btw-plichtige bedrijven.

Code 95.

Wil je deze cursus laten meetellen voor de nascholing Code 95? Dat kan. Deze cursus telt voor zeven uur mee in de Code 95 nascholing. De kosten voor het aan- en afmelden Code 95 zijn € 25 per dag.

Btw-vrijstelling.

Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Daarmee bespaar je ruim een vijfde op de totale kosten.

“Super fijne rijschool met hele goede begeleiding. Heel veel geleerd en beide keren direct geslaagd (C en CE). Bedankt, Sandy en Bart.”
Marlies
“Vandaag in één keer geslaagd voor C. Dankzij ontzettend gemotiveerde instructeurs, Sandy en Jeroen. De rijschool is begaan en geeft juist die motivatie die zo goed werkt. Helemaal top!”
Arjan