Verkeersschool Wesseldijk

Levensreddend handelen

Weet wat je moet doen

Als chauffeur werk je met mensen. Stel, een passagier wordt onwel. Of je bent getuige van een ongeluk. Verleen je eerste hulp of is het verstandiger om de hulpdiensten in te schakelen?

Tijdens de cursus Levensreddend handelen chauffeurs besteden we hier uitgebreid aandacht aan. Met vestigingen in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede zijn we als professioneel opleider altijd in de buurt.

Wil je meer weten?

Vraag het ons gerust

Vraag meer informatie aan
Levensreddend handelen chauffeur code 95 opleiding cursus

Meer informatie over

Voor wie is de cursus?

Deze cursus is voor vrachtauto-, bus-, taxi- en touringcarchauffeurs die accuraat willen handelen in een situatie van nood. Bijvoorbeeld als een passagier onwel wordt of bij een verkeersongeluk.

Zo ziet de cursus eruit

Tijdens de cursus leer te hoe je het beste kunt handelen als een passagier onwel wordt of bij een ongeval. Ook leer je hoe je de tijd tussen het incident en de aankomst van hulpverleners moeten overbruggen.

Tijdens de cursus komen de volgende onderdelen aan bod:

  • EHBO
  • verbandleer
  • evacuatie
  • alarmeren professionele hulpverlening
  • reanimatie
  • hygiëne
  • anatomie

Certificaat
Na afloop volgt een examen. Bij het goed afleggen ontvang je een certificaat. Dat certificaat is twee jaar geldig.

Waar wordt de cursus gegeven?

Deze cursus kun je zowel op onze vestiging in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede volgen. Liever incompany? Dat kan, mits jouw locatie voldoet aan de CCV-eisen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wat kost de cursus?

Deze cursus kost € 175 inclusief het aan- en afmelden voor code 95. Dit bedrag is exclusief 21% btw en vrijgesteld van btw voor particulieren en niet btw-plichtige bedrijven.

Code 95.

Wil je deze cursus laten meetellen voor de nascholing Code 95? Dat kan. Deze cursus telt voor zeven uur mee in de Code 95 nascholing. De kosten voor het aan- en afmelden Code 95 zijn € 25 per dag.

Btw-vrijstelling.

Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Daarmee bespaar je ruim een vijfde op de totale kosten.

“Vandaag in één keer geslaagd voor C. Dankzij ontzettend gemotiveerde instructeurs, Sandy en Jeroen. De rijschool is begaan en geeft juist die motivatie die zo goed werkt. Helemaal top!”
Arjan
“Er was geen wachtlijst, dus ik kon gelijk terecht voor mijn eerste rijles.”
Julia