Het EPT certificaat halen binnen 3,5 uur!

De elektrische pallettruck is een steeds vaker gebruikt hulpmiddel bij het verzamelen van orders. Het is dan ook van groot belang dat men hier vakkundig mee omgaat. Een ongeluk is immers zo gebeurd.

ept certificaat pallettruck

Voor wie

Medewerkers die regelmatig de reachtruck bedienen, zoals warehouse-, magazijn- en expeditie medewerkers. Minimumleeftijd is zestien jaar.

Wat

De cursisten krijgen 3,5 uur les op het gebied van kennis en vaardigheden voor het veilig en vakkundig bedienen van de elektrische pallettruck.

Inhoud EPT certificaat halen

  • rijklaarcontrole
  • rijden met de elektrische pallettruck
  • veiligheidsaspecten

Deelnemers zijn verplicht om tijdens het praktijkgedeelte van de training (zelf meegebrachte) veiligheidsschoenen te dragen.

Certificaat

De deelnemers krijgen een EPT-certificaat en een getuigschrift als bewijs van deelname.

Waar?

Deze cursus kan zowel op onze vestiging in Nijmegen als in Tiel worden gevolgd.

Btw-vrijstelling

Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze zonder btw aan. Dat scheelt je ruim een vijfde van de totale kosten!

Tarieven

De kosten van deze cursus zijn € 130,-.

De genoemde prijzen hierboven zijn exclusief 21% btw en vrijgesteld van btw voor particulieren en niet-btw-plichtige bedrijven.

Vragen

Wil jij jouw EPT certificaat halen? Heb je vragen over eventuele subsidies? Of wil je nadere informatie? Onze klantenservice helpt je graag: 024 377 0666