Aanbieding

EPT certificaat

  • 3,5 uur les
€ 130,-

Het EPT certificaat halen binnen 3,5 uur!

Bedien jij of jouw medewerkers de elektrische pallettruck? Bij Wesseldijk kun je al binnen 3,5 uur het EPT certificaat halen. Het EPT-certificaat is absoluut geen overbodige luxe. Er gebeuren namelijk nog vaak ongelukken met de elektrische pallettruck. Middels een EPT-certificaat garandeer je veilig en verantwoord gebruik van de elektrische pallettruck. Je voorkomt incidenten en de werkvloer wordt voor jou en anderen een beetje veiliger. 

ept certificaat pallettruck

Waarom je EPT certificaat halen bij Wesseldijk?

Er zijn volop aanbieders van EPT-cursussen. Maar wat maakt ons nu de beste optie? Ten eerste: we zijn snel. Binnen 3,5 uur kun je al je EPT certificaat halen. Ten tweede zijn we goedkoop, zeker als je bedenkt dat je bij ons als particulier geen btw betaalt. Maar het belangrijkst is: we garanderen kwaliteit. We zorgen dat een cursist de deur uitgaat met voldoende kennis op zak om daarna veilig en verantwoord met de EPT om te kunnen springen. Onze instructeurs zijn vakmensen uit het bedrijfsleven en weten waar ze over praten. En tenslotte nog dit: we verzorgen de EPT-cursus op onze eigen CBR-gecertificeerde locatie. Daarmee lopen we voor op alle andere niet-gecertificeerde aanbieders van logistieke opleidingen.

Onze voordelen op een rijtje:

  • Hoogste slagingspercentages
  • Regelmatig cursussen in Nijmegen en Tiel, of op locatie
  • Nieuwste materieel en CBR-gekeurde oefenhal
  • Enthousiaste en deskundige instructeurs
  • Geen btw voor particulieren
  • SOOB subsidies mogelijk

Voor wie is het EPT certificaat?

De elektrische pallettruck is een steeds vaker gebruikt hulpmiddel bij het verzamelen van orders. Het is daarom van groot belang dat medewerkers hier vakkundig mee omgaan. Een ongeluk is immers zo gebeurd. Bovendien is het voor de ergonomie én voor behoud van het materieel van belang dat de gebruiker op de juiste manier de EPR bedient. Een EPT-certificaat is een onmisbaar bewijs dat de kennis over veiligheid in huis is. Medewerkers die regelmatig de EPT bedienen, zoals warehouse-, magazijn- en expeditie medewerkers en die minimaal zestien jaar zijn, komen in aanmerking voor onze EPT cursus.

Hoe kun je het EPT certificaat halen?

1 Schrijf je (medewerker) in voor de cursus

In 3,5 uur geven we les op het gebied van kennis en vaardigheden voor het veilig en vakkundig bedienen van de elektrische pallettruck. Daarbij komt o.a. aan de orde:

  • rijklaarcontrole
  • rijden met de elektrische pallettruck
  • veiligheidsaspecten

Let op: deelnemers zijn verplicht om tijdens het praktijkgedeelte van de training (zelf meegebrachte) veiligheidsschoenen te dragen.

2 Ontvang het EPT certificaat

Na afloop ontvangen de deelnemers direct een EPT-certificaat en een getuigschrift als bewijs van deelname.

Waar kun je het EPT certificaat halen?

De EPT cursus kan zowel op onze vestiging in Nijmegen als in Tiel worden gevolgd. In overleg kunnen we de opleiding ook op locatie verzorgen. Bovendien bieden wij ook gerelateerde opleidingen, zoals Reachtruckcertificaat halen en Heftruckcertificaat halen.

Btw-vrijstellingen subsidies

Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze zonder btw aan. Dat scheelt je ruim een vijfde van de totale kosten! Wil je als bedrijf je medewerkers opgeven voor de EPT-cursus? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor subsidies. Lees meer over onze btw-regeling en subsidies.

Meld je nu aan!

Wil jij of jouw medewerker snel het EPT certificaat halen? Meld je dan direct aan via de knop rechts. Heb je vragen over eventuele subsidies? Of wil je nadere informatie? Onze klantenservice helpt je graag verder: 024 377 0666.