Verkeersschool Wesseldijk

Het EPT certificaat haal je bij Wesseldijk binnen 3,5 uur!

Bedien jij of jouw medewerkers de elektrische pallettruck? Bij Wesseldijk kun je al binnen 3,5 uur het EPT certificaat halen. Het EPT certificaat is absoluut geen overbodige luxe. Er gebeuren namelijk nog vaak ongelukken met de elektrische pallettruck.

Met dit certificaat garandeer je veilig en verantwoord gebruik van de elektrische pallettruck. Je voorkomt incidenten en de werkvloer wordt voor jou en anderen een beetje veiliger.

Wil je meer weten?

Vraag het ons gerust.

vraag meer informatie aan

Meer informatie over

Voor wie.

De elektrische pallettruck wordt vaak als hulpmiddel gebruikt bij het verzamelen van orders. Het is belangrijk hier vakkundig mee om te gaan; een ongeluk is zo gebeurd.  Bovendien is het voor de ergonomie én voor behoud van het materieel van belang dat de gebruiker op de juiste manier de EPR bedient. Een EPT certificaat is een onmisbaar bewijs dat de kennis over veiligheid in huis is. Medewerkers die regelmatig de EPT bedienen, zoals warehouse-, magazijn- en expeditie medewerkers en die minimaal zestien jaar zijn, komen in aanmerking voor onze EPT cursus.

Zo ziet de cursus eruit.

In 3,5 uur geven we les op het gebied van kennis en vaardigheden voor het veilig en vakkundig bedienen van de elektrische pallettruck. Daarbij komt onder andere aan de orde:

  • rijklaarcontrole
  • rijden met de elektrische pallettruck
  • veiligheidsaspecten

Let op: deelnemers zijn verplicht om tijdens het praktijkgedeelte van de training (zelf meegebrachte) veiligheidsschoenen te dragen.

Na deelname aan de cursus ontvang je het EPT certificaat.

Waar kun je het EPT certificaat halen?

De EPT cursus kun je zowel op onze vestiging in Nijmegen als Tiel volgen. In overleg kunnen we de opleiding ook op locatie verzorgen. Bovendien bieden wij ook gerelateerde opleidingen, zoals Reachtruckcertificaat halen en Heftruckcertificaat halen.

Wat kost de cursus?

De kosten van deze cursus bedragen € 130,-

Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze zonder btw aan. Dat scheelt je ruim een vijfde van de totale kosten! Wil je als bedrijf je medewerkers opgeven voor de EPT-cursus? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor subsidies. Lees meer over onze btw-regeling en subsidies.

WAAROM JE EPT CERTIFICAAT HALEN BIJ WESSELDIJK?

Er zijn volop aanbieders van EPT cursussen. Wat ons de beste maakt? Ten eerste: we zijn snel. Binnen 3,5 uur kun je al je EPT certificaat halen. Ten tweede: we zijn goedkoop. Zeker als je bedenkt dat je bij ons als particulier geen btw betaalt. Maar het belangrijkste: we garanderen kwaliteit. We zorgen je de deur uitgaat met voldoende kennis op zak om veilig en verantwoord met de EPT om te kunnen springen. Onze instructeurs zijn vakmensen uit het bedrijfsleven en weten waar ze over praten. En tot slot: we verzorgen de EPT cursus op onze eigen CBR-gecertificeerde locatie. Daarmee lopen we voor op alle andere niet-gecertificeerde aanbieders van logistieke opleidingen.

“Ik heb bij Wesseldijk mijn opleiding C en CE rijbewijs gevolgd. Goede begeleiding en goed materiaal om mee te rijden!”
Thijs
“Super leuke mensen. Snel en voor een goede prijs mijn rijopleiding gevolgd. Zeker aan te raden!”
Freek