Ruim aanbod aan verhuiscursussen!

Dat verhuizen meer is dan dozen optillen en neerzetten, weten we allemaal. Er komt namelijk veel meer bij kijken wanneer je verhuizer bent, zoals de benodigde kennis die je nodig hebt over verhuishulpmiddelen, klantgericht handelen en de risico’s met betrekking tot veiligheid. Ben je beroepsverhuizer of op zoek naar een baan in de verhuiswereld? Dan kun je diverse verhuiscursussen volgen bij Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk.

Verhuisruimte

We beschikken over de benodigde faciliteiten, die een ware verhuizing na kunnen bootsen. Van de verhuiscontainer tot de inboedel en goederen die verhuisd gaan worden. Je leert in deze gesimuleerde verhuisomgeving op professionele wijze hoe je optimaal kunt functioneren tijdens jouw (toekomstige) baan.

Zo is er bijvoorbeeld extra aandacht voor optimale samenwerking met jou en jouw collega’s, hoe om te gaan met kwetsbare goederen en uiteraard klantvriendelijkheid.

Verschillen

Wat we gaan behandelen, is per cursussoort verschillend. Zo heeft een assistent verhuizer andere vakinhoudelijke kennis en vaardigheden nodig dan bijvoorbeeld een projectverhuizer of een inboedeltaxateur.
Daarnaast is er een wezenlijk verschil tussen de beroepen projectverhuizer en inboedelverhuizer. Bij een inboedelverhuizing gaat het meer om de emotie van de particuliere klant en het vertrouwen dat alles netjes op de nieuwe locatie wordt geplaatst. Bij een projectverhuizing gaat het er uiteindelijk om of een onderneming op het geplande tijdstip weer aan de slag kan op de nieuwe locatie.

We bieden daarom ook de keuze uit de volgende cursussen aan: