Verkeersschool Wesseldijk

Verhuiscursussen

Op zoek naar een verhuiscursus? Bekijk ons uitgebreide aanbod verhuiscursussen. Van inboelverhuizer tot taxateur en alles daar tussen in. Ben je beroepsverhuizer of op zoek naar een baan in de verhuiswereld? Dan kun je diverse verhuiscursussen volgen bij Logistiek Opleidingscentrum Wesseldijk.

Verhuizen is meer dan dozen optillen en neerzetten. Kennis over de middelen, klantgericht werken en de risico’s met betrekking tot veiligheid: allemaal van belang als je beroepsverhuizer bent.

Wil je meer weten?

Vraag het ons gerust.

vraag meer informatie aan

Meer informatie over

Kies de cursus die bij je past.

Er komt heel wat kijken bij het beroep verhuizen. Daarbij is de ene verhuizer de andere niet. Zo heeft een assistent verhuizer andere vakinhoudelijke kennis en vaardigheden nodig dan een projectverhuizer of inboedeltaxateur. Wat we in de cursus behandelen, verschilt dan ook per cursus.

Je kunt bij ons kiezen uit de volgende cursussen:

 

Net echt.

We beschikken over de benodigde faciliteiten waarmee we een verhuizing kunnen nabootsen. Van de verhuiscontainer tot de inboedel en goederen die verhuisd gaan worden. Je leert in deze gesimuleerde verhuisomgeving op professionele wijze hoe je optimaal kunt functioneren tijdens jouw (toekomstige) baan.

Zo is er bijvoorbeeld extra aandacht voor optimale samenwerking met jou en jouw collega’s, hoe om te gaan met kwetsbare goederen en uiteraard klantvriendelijkheid.

“Ik heb bij Wesseldijk mijn opleiding C en CE rijbewijs gevolgd. Goede begeleiding en goed materiaal om mee te rijden!”
Thijs
“Zojuist mijn opleiding motorrijbewijs afgerond. Bedankt Sam, voor je geduld en goede lessen.”
Gosina