Groei naar de functie projectverhuizer!

Hebt u uw diploma voor assistent-verhuizer op zak en wilt u groeien op uw vakgebied? Dan kunt u de richting projectverhuizer kiezen. Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk helpt u om deze vaardigheden te beheersen, op het gebied van dienstverlening en klantgerichtheid. Als projectverhuizer is het belangrijk dat een organisatie verzekerd is van het feit dat ze op een strak gepland tijdstip haar werkzaamheden voort kan zetten op de nieuwe locatie. Bovendien kunt u, wanneer u in het bezit bent van het diploma voor projectverhuizer, zich verder gaan ontwikkelen als voorman projectverhuizer. Ook deze cursus wordt door Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk verzorgd in onze gesimuleerde verhuisomgeving in Nijmegen.

Voor wie

Iedereen die in het bezit is van het diploma voor assistent-verhuizer of minimaal één jaar relevante werkervaring in een (project)verhuisbedrijf heeft (op mbo-niveau). Hebt u het diploma Inboedelverhuizer, dan kunt u direct de aanvullende module Projectverhuizer volgen.

Wat

Aankomend projectverhuizers leren de belangrijke aspecten die nodig zijn op het gebied van dienstverlening en klantgericht opereren, zoals zorgvuldig omgaan met de goederen en rekening houden met de specifieke wensen en behoeftes van de klant.

Cursusinhoud

  • verhuishulpmiddelen
  • kwetsbare goederen/projectmeubelen
  • archieven
  • schema’s en tekeningen
  • communicatie en organisatie
  • wet- en regelgeving
  • innovaties en ontwikkelingen

Examen

Na afloop krijgt u een CCV theorie- en praktijkexamen. Bij voldoende beoordeling bent u in het bezit van het diploma Projectverhuizer.

Waar?

Deze cursus wordt op onze vestiging in Nijmegen gegeven.

Subsidie en btw-vrijstelling

Bedrijven die bijdragen aan het SOOB-scholingsfonds krijgen € 480,- stimuleringspremie op de cursusprijs.
Bent u particulier en wilt u deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Dat scheelt u ruim een vijfde van de totale kosten!

Tarieven

De tarieven voor deze verhuisopleiding zijn op aanvraag.

Vragen

Hebt u vragen over subsidies of wilt u nadere informatie? Onze klantenservice helpt u graag: 024 377 0666.