Verkeersschool Wesseldijk

Projectverhuizer

Groei door naar de functie projectverhuizer. Heb je je diploma voor assistent-verhuizer op zak en wil je verder groeien? Dat kan in de richting van projectverhuizer. Logistiek Opleidingscentrum Wesseldijk helpt je met de cursus projectverhuizer. Daarmee ontwikkel je alle vaardigheden op het gebied van dienstverlening en klantgerichtheid. Als projectverhuizer is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat alles strak volgens planning verloopt.

Met het diploma voor projectverhuizer op zak kun je je verder ontwikkelen tot voorman projectverhuizer. Ook die cursus volg je in onze gesimuleerde verhuisomgeving in Nijmegen.

Wil je meer weten?

Vraag het ons gerust.

vraag meer informatie aan
Projectverhuizer

Meer informatie over

Voor wie is de cursus?

Heb je het diploma voor assistent-verhuizer of minimaal één jaar relevante werkervaring in een (project)verhuisbedrijf (op mbo-niveau)? Dan is deze cursus geschikt voor jou. Als je het diploma Inboedelverhuizer hebt, kun je ook direct de aanvullende module Projectverhuizer volgen.

Zo ziet de cursus eruit.

Als aankomend projectverhuizer leer je de belangrijke aspecten die nodig zijn op het gebied van dienstverlening en klantgericht opereren. Denk aan zorgvuldig omgaan met de goederen en rekening houden met de specifieke wensen en behoeftes van de klant. De volgende onderdelen komen aan bod:

  • verhuishulpmiddelen
  • kwetsbare goederen/projectmeubelen
  • archieven
  • schema’s en tekeningen
  • communicatie en organisatie
  • wet- en regelgeving
  • innovaties en ontwikkelingen

Na afloop krijg je een CCV theorie- en praktijkexamen. Bij voldoende beoordeling ontvang je het diploma Projectverhuizer.

Waar wordt de cursus gegeven?

Deze cursus kun je volgen op onze vestiging in Nijmegen. Daar hebben wij een gesimuleerde verhuisomgeving waarmee we met de nodige verhuisfaciliteiten een verhuizing kunnen nabootsen. Ideaal voor al onze verhuiscursussen.

Wat kost de cursus?

De tarieven voor deze cursus zijn op aanvraag.

SUBSIDIE EN BTW-VRIJSTELLING

Bedrijven die bijdragen aan het SOOB-scholingsfonds krijgen € 480 stimuleringspremie op de cursusprijs. Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Dat scheelt ruim een vijfde van de totale kosten.

“Vandaag in één keer geslaagd voor C. Dankzij ontzettend gemotiveerde instructeurs, Sandy en Jeroen. De rijschool is begaan en geeft juist die motivatie die zo goed werkt. Helemaal top!”
Arjan
“Zojuist mijn opleiding motorrijbewijs afgerond. Bedankt Sam, voor je geduld en goede lessen.”
Gosina