Verkeersschool Wesseldijk

Aanvullende module Projectverhuizer

In het bezit van het CCV-diploma Inboedelverhuizer en wil je je vakkennis uitbreiden op het gebied van projectverhuizingen? Sluit dan aan bij de aanvullende Module Projectverhuizer.

In een gesimuleerde verhuisomgeving op onze locatie in Nijmegen leren wij je de belangrijke elementen die betrekking hebben op projectverhuizingen. Wij hebben dus alles in huis voor de volgende stap in je loopbaan.

Wil je meer weten?

Vraag het ons gerust.

vraag meer informatie aan
Logistieke opleidingen

Meer informatie over

Voor wie is de cursus?

Ben jij inboedelverhuizer en wil je je verder ontwikkelen tot projectverhuizer? Dan is deze cursus heel geschikt. Om te kunnen deelnemen dien je in het bezit te zijn van het CCV-diploma Inboedelverhuizer.

Zo ziet de cursus eruit.

Je leert de belangrijke aspecten die nodig zijn op het gebied van dienstverlening en klantgericht opereren, zoals zorgvuldig omgaan met de goederen en rekening houden met de behoeften van de klant. De volgende onderdelen komen aan bod:

  • schema’s en tekeningen
  • verhuishulpmiddelen
  • kwetsbare goederen/projectmeubelen
  • archieven
  • communicatie en organisatie

Na afloop krijgt u een CCV theorie- en praktijkexamen. Bij een voldoende beoordeling ontvangt u het diploma Projectverhuizer.

Waar wordt de cursus gegeven?

Deze cursus kun je volgen op onze vestiging in Nijmegen. Daar hebben wij een gesimuleerde verhuisomgeving waarmee we met de nodige verhuisfaciliteiten een verhuizing kunnen nabootsen. Ideaal voor al onze verhuiscursussen.

Wat kost de cursus?

De tarieven voor deze cursus zijn op aanvraag.

BTW-VRIJSTELLING

Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Dat scheelt ruim een vijfde van de totale kosten.

“Er was geen wachtlijst, dus ik kon gelijk terecht voor mijn eerste rijles.”
Julia
“Super leuke mensen. Snel en voor een goede prijs mijn rijopleiding gevolgd. Zeker aan te raden!”
Freek