Verkeersschool Wesseldijk

Aanvullende module voorman projectverhuizer

Heb je het CCV-diploma voorman inboedelverhuizer op zak en wil je je vakkennis uitbreiden? Volg dan de aanvullende module voorman projectverhuizer.  Deze module is voornamelijk gericht op communicatieve vaardigheden, teamwork en management rondom zakelijke verhuizingen.

In onze gesimuleerde verhuisomgeving op onze locatie in Nijmegen leren wij je de belangrijke elementen binnen dit vakgebied.

Wil je meer weten?

Vraag het ons gerust.

Vraag meer informatie aanVoor wie

Meer informatie over

Voor wie is de cursus?

Deze cursus is voor verhuizers die vakkennis uitbreiden op het gebied van projectverhuizingen willen vergroten. Als je wilt deelnemen moet je in het bezit van het CCV-diploma Inboedelverhuizer die hun vaardig.

Zo ziet de cursus eruit.

Je leert de belangrijke aspecten die nodig zijn op het gebied van dienstverlening en klantgericht opereren, zoals zorgvuldig omgaan met de goederen en rekening houden met de behoeften van de klant. De volgende onderdelen komen aan bod: 

  • schema’s en tekeningen
  • verhuishulpmiddelen
  • kwetsbare goederen/projectmeubelen
  • archieven
  • communicatie en organisatie

Na afloop krijg je een CCV theorie- en praktijkexamen. Bij een voldoende beoordeling ontvang je het diploma Projectverhuizer.

Waar wordt de cursus gegeven?

Deze cursus kun je volgen op onze vestiging in Nijmegen. Daar hebben wij een gesimuleerde verhuisomgeving waarmee we met de nodige verhuisfaciliteiten een verhuizing kunnen nabootsen. Ideaal voor al onze verhuiscursussen.

Wat kost de cursus?

De tarieven voor deze cursus zijn op aanvraag.

BTW-VRIJSTELLING

Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Dat scheelt ruim een vijfde van de totale kosten.

“Ik heb bij Wesseldijk mijn opleiding C en CE rijbewijs gevolgd. Goede begeleiding en goed materiaal om mee te rijden!”
Thijs
“Super leuke mensen. Snel en voor een goede prijs mijn rijopleiding gevolgd. Zeker aan te raden!”
Freek