Breid uw vakkennis uit met de aanvullende module voorman projectverhuizer

Hebt u het CCV-diploma Voorman inboedelverhuizer en wilt u uw vakkennis uitbreiden op het gebied van projectverhuizingen? Dan kunt u deelnemen aan de aanvullende module Voorman projectverhuizer. Deze module is voornamelijk gericht op communicatieve vaardigheden, teamwork en management betreft zakelijke verhuizingen. In onze gesimuleerde verhuisomgeving op onze locatie in Nijmegen, leren wij u de belangrijke elementen die betrekking hebben op dit vakgebied.

Voor wie

De cursist dient in het bezit te zijn van het CCV-diploma Voorman inboedelverhuizer.

Wat

U leert de belangrijke aspecten die nodig zijn op het gebied van begeleiding van het verhuisteam, het leiden van een werkoverleg en het op een juiste manier afhandelen van problemen tussen medewerkers. Ook komt de omgang met de klant bod.

Cursusinhoud

  • organisatie verhuiswerkzaamheden
  • communicatie, leidinggeven en delegeren
  • klantgericht optreden
  • wettelijk kader

Certificaat

Na afloop krijgt u een CCV theorie- en praktijkexamen. Bij voldoende beoordeling krijgt u het diploma Voorman projectverhuizer.

Waar?

Deze cursus wordt op onze vestiging in Nijmegen verzorgd.

Btw-vrijstelling

Bent u particulier en wilt u deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Dat scheelt u ruim een vijfde van de totale kosten!

Tarieven

De tarieven voor deze verhuisopleiding zijn op aanvraag.

Vragen

Hebt u vragen over subsidies waarvoor u in aanmerking komt of wilt u nadere informatie? Onze klantenservice helpt u graag: 024 377 0666.