Verkeersschool Wesseldijk

Taxateur inboedelverhuizer

Taxateur is een interessant beroep. Behalve dat een taxateur inboedelverhuizer de prijs bepaalt aan de hand van algemene en bedrijfsspecifieke randvoorwaarden, is zeer goed persoonlijk contact essentieel. Logistiek Opleidingscentrum Wesseldijk helpt je op weg naar het diploma Taxateur Inboedelverhuizer.

Als taxateur inboedelverhuizer heb je specifieke vaardigheden nodig. Denk aan adviesvaardigheden, maar ook kennis op het gebied van wet- en regelgeving.

Wil je meer weten?

Vraag het ons gerust.

vraag meer informatie aan
Logistieke opleidingen

Meer informatie over

Voor wie is de cursus?

Overweeg je de stap te maken naar taxateur inboedelverhuizer en heb je je diploma Voorman Inboedelverhuizer op zak? Dan kun je deze cursus volgen. Dat kan ook als je minstens twee jaar relevante werkervaring hebt bij een (inboedel)verhuisbedrijf of een vergelijkbare functie op niveau mbo/hbo.

Zo ziet de cursus eruit.

Met deze cursus word je opgeleid tot middenkaderfunctionaris bij een verhuisbedrijf. We leren je de adviserende functie op je te nemen bij particuliere verhuizingen. Ook leren onze docenten je alles over de kwaliteiten van het verhuispersoneel, het materiaal en materieel en de voorwaarden voor een succesvolle verhuizing. De volgende onderdelen komen aan bod:

  • communicatieve vaardigheden
  • wet- en regelgeving
  • taxeren en opnemen van een particuliere verhuizing (praktische vaardigheid)

Na afloop krijg je een CCV theorie- en praktijkexamen. Bij voldoende beoordeling ontvang je het diploma Taxateur Inboedelverhuizer.

Waar wordt deze cursus gegeven?

Deze cursus kun je volgen op onze vestiging in Nijmegen.

Wat kost de cursus?

De tarieven voor deze cursus zijn op aanvraag.

SUBSIDIE EN BTW-VRIJSTELLING

Bedrijven die bijdragen aan het SOOB-scholingsfonds krijgen € 900 stimuleringspremie op de cursusprijs. Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Dat scheelt ruim een vijfde van de totale kosten.

“Er was geen wachtlijst, dus ik kon gelijk terecht voor mijn eerste rijles.”
Julia
“Ik heb bij Wesseldijk mijn opleiding C en CE rijbewijs gevolgd. Goede begeleiding en goed materiaal om mee te rijden!”
Thijs