Taxateur is een interessant beroep. Behalve dat een taxateur inboedelverhuizer de prijs bepaalt aan de hand van algemene en bedrijfsspecifieke randvoorwaarden, is zeer goed persoonlijk contact essentieel. Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk helpt u (of uw medewerkers) op weg naar het diploma Taxateur inboedelverhuizer.

Voor wie

Hebt u het diploma Voorman inboedelverhuizer of minstens twee jaar relevante werkervaring bij een (inboedel)verhuisbedrijf of een vergelijkbare functie en uw niveau mbo/hbo, dan kunt u deelnemen aan deze opleiding.

Wat

Als cursist wordt u opgeleid tot middenkaderfunctionaris bij een verhuisbedrijf. We leren u de adviserende functie op zich te nemen bij het opnemen van particuliere verhuizingen. Ook leren onze docenten u alles wat u moet weten over de kwaliteiten van het verhuispersoneel, het materiaal en materieel en de voorwaarden voor een succesvolle verhuizing.

Cursusinhoud

  • communicatieve vaardigheden
  • wet- en regelgeving
  • taxeren en opnemen van een particuliere verhuizing (praktische vaardigheid)

Certificaat

Na afloop krijgt u een CCV theorie- en praktijkexamen. Bij voldoende beoordeling krijgt u het diploma Taxateur inboedelverhuizer.

Waar?

Deze cursus wordt op onze vestiging in Nijmegen gedoceerd.

Subsidie en btw-vrijstelling

Bedrijven die bijdragen aan het SOOB-scholingsfonds krijgen € 900,- stimuleringspremie op de cursusprijs. Meer informatie vindt u hier: http://www.soobsubsidiepunt.nl/documenten/VTLSOOBfolderWEBdef.pdf
Bent u particulier en wilt u deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Dat scheelt u ruim een vijfde van de totale kosten!

Tarieven

De tarieven voor deze verhuisopleiding zijn op aanvraag.

Vragen

Hebt u vragen over de subsidies waar u recht op hebt of wilt u nadere informatie? Onze klantenservice helpt u graag: 024 377 0666.