Verkeersschool Wesseldijk

Voorman projectverhuizer

Doorgroeien naar de functie voorman projectverhuizer doe je bij Logistiek Opleidingscentrum Wesseldijk. Met de module Voorman Projectverhuizer leer je medewerkers doelmatig te werken, zorg je voor een goed werkklimaat en perfecte omgang met de klant.

Heb je diploma Projectverhuizer op zak, dan is dit de juiste cursus om door te groeien naar de functie voorman projectverhuizer. Logistiek Opleidingscentrum Wesseldijk in Nijmegen help je bij deze carrièrestap.

Wil je meer weten?

Vraag het ons gerust.

vraag meer informatie aan
Logistieke opleidingen

Meer informatie over

Voor wie is de cursus?

Heb je het diploma Projectverhuizer? Of minimaal twee jaar relevante werkervaring in het (project)verhuisbedrijf, op mbo-niveau? Dan is deze cursus voor jou. Ben je in het bezit van het diploma Voorman inboedelverhuizer? Dan is de aanvullende module Voorman Projectverhuizer voldoende om te volgen.

Zo ziet de cursus eruit.

Deze cursus gaat over de de bekwaamheid bij projectverhuizen en we zoomen in op leidinggeven en kwaliteitsmanagement. De volgende onderdelen komen aan bod:

  • organisatie verhuiswerkzaamheden
  • communicatie, leidinggeven en delegeren
  • klantgericht optreden
  • wettelijk kader

Na afloop krijg je een CCV theorie- en praktijkexamen. Bij voldoende beoordeling ontvang je het diploma Voorman projectverhuizer.

Waar wordt de cursus gegeven?

Deze cursus kun je volgen op onze vestiging in Nijmegen. Daar hebben wij een gesimuleerde verhuisomgeving waarmee we met de nodige verhuisfaciliteiten een verhuizing kunnen nabootsen. Ideaal voor al onze verhuiscursussen.

Wat kost de cursus?

De tarieven voor deze cursus zijn op aanvraag.

SUBSIDIE EN BTW-VRIJSTELLING

Bedrijven die bijdragen aan het SOOB-scholingsfonds krijgen € 510 stimuleringspremie op de cursusprijs. Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Dat scheelt ruim een vijfde van de totale kosten.

“Super fijne rijschool met hele goede begeleiding. Heel veel geleerd en beide keren direct geslaagd (C en CE). Bedankt, Sandy en Bart.”
Marlies
“Er was geen wachtlijst, dus ik kon gelijk terecht voor mijn eerste rijles.”
Julia