Groei door naar de functie voorman projectverhuizer

Medewerkers zo doelmatig mogelijk laten werken, een goed werkklimaat handhaven en een perfecte omgang met de klant verzorgen. Dat zijn de sterke punten die een voorman projectverhuizer moet bezitten. Hebt u hebt diploma Projectverhuizer in uw pocket, dan is dit de juiste cursus om door te groeien naar de functie voorman projectverhuizer. Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk in Nijmegen helpt u bij deze carrièrestap.

Voor wie 

Mensen met het diploma Projectverhuizer en voor personen die minimaal twee jaar relevante werkervaring in het (project)verhuisbedrijf hebben opgedaan, functionerend op mbo-niveau. Bent u in het bezit van het diploma Voorman inboedelverhuizer, dan is de aanvullende module Voorman projectverhuizer voldoende om te volgen.

Wat

Bekwaamheid op het gebied projectverhuizen betreft leidinggeven en kwaliteitsmanagement.

Cursusinhoud

  • organisatie verhuiswerkzaamheden
  • communicatie, leidinggeven en delegeren
  • klantgericht optreden
  • wettelijk kader

Examen

Na afloop krijgt u een CCV theorie- en praktijkexamen. Bij voldoende beoordeling bent u in het bezit van het diploma Voorman projectverhuizer.

Waar?

Deze cursus wordt op onze vestiging in Nijmegen verzorgd.

Subsidie en btw-vrijstelling

Bedrijven die bijdragen aan het SOOB-scholingsfonds krijgen € 510,- stimuleringspremie op de cursusprijs.
Bent u particulier en wilt u deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Dat scheelt u ruim een vijfde van de totale kosten!

Tarieven

De tarieven voor deze verhuisopleiding zijn op aanvraag.

Vragen

Hebt u vragen over de subsidies waar u recht op hebt of wilt u nadere informatie? Onze klantenservice helpt u graag: 024 377 0666.