Verkeersschool Wesseldijk

Voorman Inboedelverhuizer

Wil je als inboedelverhuizer doorgroeien naar voorman? Volg dan de cursus Voorman Inboedelverhuizer bij Logistiek Opleidingscentrum Wesseldijk. Bij de cursus staan management- en communicatievaardigheden centraal. Je leert een professioneel team te begeleiden en hoe je kunt werken aan een goede verstandhouding met de klant. 

Bij een inboedelverhuizing komt veel emotie kijken. Dat weten wij als geen ander. Daarom zit je ook goed bij ons, als je wilt verder groeien als voorman inboedelverhuizer.

Wil je meer weten?

Vraag het ons gerust.

vraag meer informatie aan
Logistieke opleidingen

Meer informatie over

Voor wie is de cursus?

Deze cursus is speciaal voor inboedelverhuizers die willen doorgroeien naar voorman. Je kunt de cursus volgen als je het diploma Inboedelverhuizer hebt of minimaal twee jaar relevante werkervaring bij een (inboedel)verhuisbedrijf, functionerend op mbo-niveau.

Zo ziet de cursus eruit.

De cursus zoomt in op goede communicatieve en de benodigde managementvaardigheden die nodig zijn om een verhuisteam te begeleiden, te stimuleren en te motiveren. Ook werkoverleg leiden en conflicten en problemen tussen de medewerkers op een juiste manier af handelen, behoren tot de cursusstof. En niet te vergeten het omgaan met de klant en zijn wensen. De volgende onderdelen komen aan bod:

  • communicatie
  • wet- en regelgeving
  • het verhuisvak
  • innovaties en ontwikkelingen
  • leidinggeven aan het verhuisteam
  • delegeren

Na afloop krijg je een CCV theorie- en praktijkexamen. Bij voldoende beoordeling ontvang je het diploma Voorman Inboedelverhuizer.

Waar wordt de cursus gegeven.

Deze cursus kun je volgen op onze vestiging in Nijmegen. Daar hebben wij een gesimuleerde verhuisomgeving waarmee we met de nodige verhuisfaciliteiten een verhuizing kunnen nabootsen. Ideaal voor al onze verhuiscursussen.

Wat kost de cursus?

De tarieven voor deze cursus zijn op aanvraag.

SUBSIDIE EN BTW-VRIJSTELLING

Bedrijven die bijdragen aan het SOOB-scholingsfonds krijgen € 310 stimuleringspremie op de cursusprijs. Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Dat scheelt ruim een vijfde van de totale kosten.

“Vandaag in één keer geslaagd voor C. Dankzij ontzettend gemotiveerde instructeurs, Sandy en Jeroen. De rijschool is begaan en geeft juist die motivatie die zo goed werkt. Helemaal top!”
Arjan
“Wesseldijk is een top rijschool. In ben in één keer geslaagd voor mijn C rijbewijs.”
Geert