Voorman inboedelverhuizer: management- en communicatievaardigheden

Een particuliere klant helpen met de verhuizing is een heel andere zaak dan een onderneming of een bedrijf van de ene naar de andere locatie verhuizen. Bij particulieren komt er veel meer emotie bij kijken, bij organisaties staat voornamelijk de planning op de prioriteitenlijst. Om een professioneel team op het gebied van inboedelverhuizen te leiden, zijn communicatieve en managementvaardigheden van groot belang. Ook een goede verstandhouding met de klant is essentieel op dit vakgebied. Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk leert u alles wat u moet weten in een gesimuleerde verhuisomgeving op onze locatie in Nijmegen.

Voor wie 

U hebt het diploma Inboedelverhuizer of minimaal twee jaar relevante werkervaring bij een (inboedel)verhuisbedrijf, functionerend op mbo-niveau.

Wat

Deelnemers leren goede communicatieve en de benodigde managementvaardigheden om hun verhuisteam te begeleiden, te stimuleren en te motiveren. Ook werkoverleg leiden en conflicten en problemen tussen de medewerkers op een juiste manier af handelen, behoren tot de cursusstof. En niet te vergeten het omgaan met de klant en zijn wensen.

Cursusinhoud

  • communicatie
  • wet- en regelgeving
  • het verhuisvak
  • innovaties en ontwikkelingen
  • leidinggeven aan het verhuisteam
  • delegeren

Certificaat

Na afloop krijgt u een CCV theorie- en praktijkexamen. Bij voldoende beoordeling bent u in het bezit van het diploma Voorman inboedelverhuizer.

Waar?

Deze cursus wordt op onze vestiging in Nijmegen verzorgd.

Subsidie en btw-vrijstelling

Bedrijven die bijdragen aan het SOOB-scholingsfonds krijgen € 510,- stimuleringspremie op de cursusprijs.
Bent u particulier en wilt u deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Dat scheelt u ruim een vijfde van de totale kosten!

Tarieven

De tarieven voor deze verhuisopleiding zijn op aanvraag.

Vragen

Hebt u vragen over de subsidies waar u recht op hebt of wilt u nadere informatie? Onze klantenservice helpt u graag: 024 377 0666.