Verkeersschool Wesseldijk

Assistent verhuizer

Je diploma voor assistent verhuizer haal je bij Logistiek Opleidingscentrum Wesseldijk. We leren je alle basisvaardigheden van het vak. Met dit diploma op zak kun je je ook verder ontwikkelen tot projectverhuizer of inboedelverhuizer. Ook die opleidingen kun je natuurlijk bij ons volgen. 

We hebben letterlijk alles in huis om een verhuisomgeving na te bootsen, zodat je snel en gericht de lesstof beheerst. Haal jouw certificaat assistent verhuizer dus bij Logistiek Opleidingscentrum Wesseldijk.

Wil je meer weten?

Vraag het ons gerust.

vraag meer informatie aan
Logistieke opleidingen

Meer informatie over

Voor wie is de cursus?

Deze cursus is speciaal voor nieuwe medewerkers van verhuisbedrijven met als doel om de basisvaardigheden onder de knie te krijgen. Als nieuwe medewerker van een verhuisbedrijf dien je namelijk binnen acht maanden deze opleiding te voltooien. Minimaal een afgeronde vmbo-opleiding is gewenst.

Zo ziet de cursus eruit.

Met deze cursus brengen we je alle basisvaardigheden van het verhuisvak bij. De volgende onderdelen komen aan bod:

  • verhuizing als product
  • in- en uitpakken van verhuis- en garderobedozen
  • verplaatsen van diverse meubelen
  • klantgericht handelen

Na afloop van de cursus assistent verhuizer krijg je een CCV theorie- en praktijkexamen. Bij voldoende beoordeling ontvang je het diploma voor assistent-verhuizer.

Waar wordt de cursus gegeven?

Deze cursus kun je volgen op onze vestiging in Nijmegen. Daar hebben wij een gesimuleerde verhuisomgeving waarmee we met de nodige verhuisfaciliteiten een verhuizing kunnen nabootsen. Ideaal voor al onze verhuiscursussen.

Wat kost de cursus?

De tarieven voor deze cursus zijn op aanvraag.

SUBSIDIE EN BTW-VRIJSTELLING

Bedrijven die bijdragen aan het SOOB-scholingsfonds krijgen € 320 stimuleringspremie op de cursusprijs. Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Dat scheelt ruim een vijfde van de totale kosten.

“Er was geen wachtlijst, dus ik kon gelijk terecht voor mijn eerste rijles.”
Julia
“Zojuist mijn opleiding motorrijbewijs afgerond. Bedankt Sam, voor je geduld en goede lessen.”
Gosina