Haal uw diploma voor assistent verhuizer

Deze cursus is speciaal ingericht voor nieuwe medewerkers van verhuisbedrijven met als doel om de basisvaardigheden onder de knie te krijgen.
Met dit basisdiploma op zak, kan men zich tevens ontplooien tot projectverhuizer of inboedelverhuizer. Ook deze opleidingen kunt u uiteraard volgen bij Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk in Nijmegen. We hebben letterlijk alles in huis om een verhuisomgeving na te bootsen, zodat u zo snel en gericht mogelijk de lesstof beheerst. Haal jouw certificaat assistent verhuizer bij Verkeersschool Wesseldijk.

Voor wie is de assistent verhuizer

Wanneer u in dienst bent van een verhuisbedrijf dient u, binnen acht maanden na ingang van het dienstverband, deze opleiding te hebben voltooid. Minimaal een afgeronde vmbo-opleiding is gewenst.

Wat is de assistent verhuizer

De basisvaardigheden van het verhuisvak worden u bijgebracht.

Cursusinhoud

  • verhuizing als product
  • in- en uitpakken van verhuis- en garderobedozen
  • verplaatsen van diverse meubelen
  • klantgericht handelen

Certificaat

Na afloop van de assistent verhuizer krijgt u een CCV theorie- en praktijkexamen. Bij voldoende beoordeling bent u in het bezit van het diploma voor assistent-verhuizer.

Waar?

Deze cursus assistent verhuizer wordt op onze vestiging in Nijmegen verzorgd.

Subsidie en btw-vrijstelling

Bedrijven die bijdragen aan het SOOB-scholingsfonds krijgen € 320,- stimuleringspremie op de cursusprijs.
Bent u particulier en wilt u deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Dat scheelt u ruim een vijfde van de totale kosten!

Tarieven

De tarieven voor deze verhuisopleiding assistent verhuizer zijn op aanvraag.

Vragen

Heeft u een vraag over assistent verhuizer? Hebt u vragen over de subsidies waar u recht op hebt of wilt u nadere informatie? Bel gerust onze klantenservice: 024 377 0666.