Verkeersschool Wesseldijk

ADR Basis verlengen

Een verplicht nummertje: iedere vijf jaar moet het ADR-certificaat worden verlengd. En terecht, want de wet- en regelgeving op het gebied van vervoer van gevaarlijke goederen verandert vaak.

Met deze opfris-opleiding verleng je makkelijk en snel je ADR-basiscertificaat. Bovendien telt de opleiding voor veertien uur theorie nascholing code 95.

Wil je meer weten?

Vraag het ons gerust

Vraag meer informatie aan
Code 95 nascholing cursus opleidingen

Meer informatie over

Voor wie is de cursus?

Deze cursus is voor alle chauffeurs met een geldig ADR-basiscertificaat.

Zo ziet de cursus eruit.

Je krijgt een volledige een update van de veranderingen van wet- en regelgeving tijdens de afgelopen vijf jaar. Bij een voldoende beoordeling van het examen, wordt je ADR-Basis verlengd. Daarmee ben je weer vakbekwaam om gevaarlijke stoffen over de weg te mogen vervoeren. Bij verlenging van het ADR-Basiscertificaat is het nieuwe certificaat geldig vanaf de vervaldatum van het oude certificaat.

Waar wordt de cursus gegeven?

Deze cursus kun je zowel op onze vestiging in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede volgen. Liever incompany? Dat kan. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wat kost de cursus?

Deze cursus kost €385,- (exclusief subsidies). Dit bedrag is exclusief 21% btw en vrijgesteld van btw voor particulieren en niet btw-plichtige bedrijven.

Code 95.

Wil je deze cursus laten meetellen voor de nascholing Code 95? Dat kan. Deze cursus telt voor veertien uur theorie in de Code 95 nascholing. De kosten voor het aan- en afmelden Code 95 zijn € 20 per dag.

Btw-vrijstelling.

Bedrijven die bijdragen aan het SOOB-scholingsfonds krijgen een stimuleringspremie op de cursusprijs. Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Dat scheelt ruim een vijfde van de totale kosten.

“Super fijne rijschool met hele goede begeleiding. Heel veel geleerd en beide keren direct geslaagd (C en CE). Bedankt, Sandy en Bart.”
Marlies
“Super leuke mensen. Snel en voor een goede prijs mijn rijopleiding gevolgd. Zeker aan te raden!”
Freek