Verkeersschool Wesseldijk

KCA hercertificering

Heb je een aantekening KCA gekregen, dan moet je in de gaten houden wanneer uw ADR Basiscertificaat is verlopen. Want met het verlopen van die datum, verloopt ook je aantekening KCA. 

Zorg er dus voor dat je voor de vervaldatum zowel je ADR Basiscertificaat als je aantekening KCA hercertificering verlengt. De cursus KCA hercertificering mag je laten meetellen voor 7 uur theorie in de nascholing Code 95.

Wil je meer weten?

Vraag het ons gerust

Vraag meer informatie aan
KCA cursus

Meer informatie over

Voor wie is de cursus?

Dit is een herhalingscursus voor beroepsvervoerders van gevaarlijke afvalstoffen en mensen die werken bij gemeentelijke inzameldiensten. Als deelnemer moet je het ADR Basiscertificaat hebben en een aantekening KCA hercertificering.

Zo ziet de cursus eruit.

In de opfriscursus leer je alles op het gebied van het veilig in ontvangst nemen en sorteren van gevaarlijk huishoudelijk afval. De volgende onderdelen komen aan bod:

  • algemene wet- en regelgeving
  • wat is klein chemisch afval
  • definities
  • basiskennis natuur- en scheikunde
  • het voertuig en de voorschriften tijdens het vervoer
  • inzamelen
  • veiligheidsmaatregelen en persoonlijke beschermingsmiddelen

Aantekening
Heb je het examen met een een voldoende afgesloten? Dan ontvang je de aantekening Vervoer huishoudelijk gevaarlijk afval op het Basiscertificaat ADR. De geldigheidsduur van de aantekening is gelijk aan die van het ADR Basiscertificaat.

Waar wordt de cursus gegeven?

Deze cursus kun je zowel op onze vestiging in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede volgen. Liever incompany? Dat kan, mits jouw locatie voldoet aan de CCV-eisen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wat kost de cursus?

Deze cursus kost € 175 inclusief het aan- en afmelden voor code 95. Dit bedrag is exclusief 21% btw en vrijgesteld van btw voor particulieren en niet btw-plichtige bedrijven.

Code 95.

Wil je deze cursus laten meetellen voor de nascholing Code 95? Dat kan. Deze cursus telt voor zeven uur mee in de Code 95 nascholing. De kosten voor het aan- en afmelden Code 95 zijn € 25 per dag.

Btw-vrijstelling.

Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Daarmee bespaar je ruim een vijfde op de totale kosten.

“Zojuist mijn opleiding motorrijbewijs afgerond. Bedankt Sam, voor je geduld en goede lessen.”
Gosina
“Wesseldijk is een top rijschool. In ben in één keer geslaagd voor mijn C rijbewijs.”
Geert