Aanbieding

Bijscholing rij-instructeur compleet

 • 3 theoriedagen
 • 5 uur praktijk
€ 675,-
(btw-vrij)

Aanbieding

Bijscholing rij-instructeur

 • 3 theoriedagen
€ 450,-
(btw-vrij)

Aanbieding

Bijscholing rij-instructeur dagcursus

 • dagcursus
€ 169,-
(btw-vrij)

WRM-bijscholing rijinstructeur

Ben je rijinstructeur? Check dan goed tot wanneer je WRM-bevoegdheid loopt. Vóór het verstrijken van deze verloopdatum moet je namelijk de verplichte WRM-bijscholing rijinstructeur hebben voltooid. Zorg daarom dat je de boel op orde hebt voordat je bevoegdheid wordt ingetrokken. Drie theoretische cursussen en twee praktische rijlessen staan op het verplichte lijstje.

Waarom de WRM-bijscholing doen bij Wesseldijk?

Verkeersschool Wesseldijk leidt al tientallen jaren instructeurs op. Dat doen we met veel enthousiasme, professionaliteit en zorgvuldigheid. De WRM-bijscholing voor rijinstructeurs nemen we daarbij uiteraard ook voor onze rekening. Omdat we onze instructeurs de gelegenheid willen geven om hun bevoegdheid het hele jaar door op tijd te verlengen, verzorgen we heel frequent cursussen voor de WRM-bijscholing rijinstructeur, zowel voor de theorie als voor de praktijk. Onze voordelen:

 • Ervaren en professionele cursusleiders
 • Uitstekende support
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Altijd een WRM-cursus in de omgeving van Arnhem, Nijmegen, Tiel of Ede
 • Ook WRM-cursussen op locatie mogelijk
 • Individuele praktijklessen of in kleine teams
 • Groepskorting mogelijk

Hoe kun je de WRM-bijscholing voor rijinstructeur doen?

De WRM-bijscholing rijinstructeur bestaat uit theoriecursussen en praktijkexamens. Om je WRM-bevoegdheid te verlengen doe je het volgende:

1 Volg de theoretische bijscholing

Zes dagdelen theoretische bijscholing staan op het programma. We hebben deze samengevat in drie hele dagen van 9.00 tot 16.00 u. Bij de cursus ontvang je studiemateriaal en naslagwerken. Er volgt geen toets, maar aanwezigheid is verplicht.

2 Doe de praktijkbijscholing

Het examen voor de WRM-bijscholing bestaat uit twee rijlessen die jij moet geven, ergens in de vijf jaar van je bevoegdheid. Ter voorbereiding verzorgt Wesseldijk praktijklessen die je individueel of met een collega kunt volgen. De docent stuurt jou vooraf documenten waarmee jij je kunt voorbereiden op een rijles. Vervolgens zal onze docent de gegeven les beoordelen en samen met jou bespreken.

Je kiest zelf voor het aantal uren dat je wilt volgen. De lessen worden gegeven in blokken van twee of drie uur (één persoon) of drie of vier uur (twee personen). Je kunt de opleiding ook als groep tijdens een gehele cursusdag volgen. We bieden dan een interessante groepskorting aan.

3 Doe de praktijkexamens

Twee keer in de periode van vijf jaar verzorg jij een praktische rijles. Een IBKI-examinator beoordeelt deze rijlessen, waarbij de tweede keer voldoende moet zijn. Je hebt recht op één herkansing.

Je WRM-bevoegdheid verlengen

Wanneer je de gehele WRM-bijscholing rijinstructeur hebt gevolgd, en alle examens hebt behaald, ontvang je een certificaat van het IBKI. Hiermee is je WRM-bevoegdheid met vijf jaar verlengd.

Waar kun je de WRM-bijscholing volgen?

Je kunt voor de WRM-bijscholing rijinstructeur terecht op onze locaties in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede. We bieden ook bijscholingscursussen op locatie, zowel voor de theorie- als praktijklessen.

Schrijf je nu in voor de WRM-bijscholing rijinstructeur!

Voorkom dat je WRM-bevoegdheid wordt ingetrokken en schrijf je nu in voor de WRM-bijscholing rijinstructeur. We bieden je verschillende aantrekkelijke pakketten waarmee jij snel en eenvoudig je WRM-certificaat verlengen kunt. Meld je aan via de knop hiernaast, of bel voor meer informatie 024 377 0666.

Bijscholing compleet
Drie of vier personen
Vijf tot zeve personen
Vanaf zeven personen
€ 675,- p.p.  btw-vrij
€ 140,- p.p.  btw-vrij (korting € 50,- p.p.)
€ 130,- p.p.  btw-vrij (korting € 60,- p.p.)
€ 120,- p.p.  btw-vrij (korting € 70,- p.p.)
Praktijkbegeleiding (per uur)
Twee personen
€ 50,-   p.p.
€ 35,-  p.p.  btw-vrij  (korting € 15,- p.p.)