Bijscholing rij instructeur. Als rijinstructeur moet u op de hoogte blijven van de veranderingen binnen uw vakgebied. De Wet rijonderricht motorrijtuigen (WRM) verplicht sinds 1 juni 2009 rijinstructeurs om bijscholing te volgen. Instructeurs moeten binnen vijf jaar drie theoretische en twee praktische bijscholing rij instructeur cursussen volgen, willen zij hun beroep kunnen blijven uitoefenen.

Voor wie is de bijscholing rij instructeur

Iedere rijinstructeur moet tijdens een periode van vijf jaar een vastgesteld aantal theoretische en praktische bijscholingen volgen. In het onderstaande schema ziet je wat voor jou geldt.

Jouw certificaat verloopt in de periode: De bijscholing die je moet volgen vóór jouw verloopdatum is:
Vanaf 7 juni 2014 2x praktijkbegeleiding en 6 dagdelen theoretische bijscholing

Wat is de bijscholing rij instructeur

Theorie
Bij Verkeersschool Wesseldijk kun je jouw bevoegdheidspas geldig houden. Elke maand wordt er een WRM bijscholing rij instructeur georganiseerd met diverse onderwerpen. De cursussen vinden plaats in Nijmegen, Arnhem, Tiel of Ede, maar kunnen ook op locatie gegeven worden. De cursussen zijn van 9.00 uur tot 16.00 uur, inclusief naslagwerk en studiemateriaal.

De cursusdagen:

Locatie Datum Onderwerp
Nijmegen 22-01-2018 Faalangst
Nijmegen 19-03-2018 ADAS Advance driver Assistance Systems
Nijmegen 28-05-2018 Alcohol Drugs en Medicijnen

Ter voorbereiding op de WRM-praktijkbegeleiding, geven we praktijklessen die individueel of met een collega gevolgd kunnen worden.

Praktijk
Onze docent zal je goed voorbereiden op het examen praktijkbegeleiding. De docent stuurt jou alle documenten die je nodig hebt voor een optimale voorbereiding op de praktijk. Je bereidt je als afgesproken voor op een proefles en onze docent zal de gegeven les beoordelen en samen met jou bespreken. Je kiest zelf voor het aantal uren dat je wilt volgen en of je dat alleen of met een collega wilt doen. De lessen worden gegeven in blokken van twee of drie uren (één persoon) of drie of vier uren (twee personen).

Je kunt de opleiding ook als groep tijdens een gehele cursusdag volgen. We bieden dan een interessante groepskorting aan.

Waar

De opleidingen bijscholing rij instructeur worden gegeven op onze opleidingslocaties in Nijmegen, Arnhem en Tiel. Ook verzorgen we opleidingen op locatie (vraag naar de voorwaarden).

Tarieven

Bijscholing compleet
– v.a. drie personen
– v.a. vijf personen
– v.a. zeven personen
€ 675,- p.p.  btw-vrij
€ 140,- p.p.  btw-vrij (korting € 50,- p.p.)
€ 130,- p.p.  btw-vrij (korting € 60,- p.p.)
€ 120,- p.p.  btw-vrij (korting € 70,- p.p.)
Praktijkbegeleiding (per uur)
– twee personen
€ 50,-   p.p.
€ 35,-  p.p.  btw-vrij  (korting € 15,- p.p.)

Vragen

Heb je vragen? Onze klantenservice helpt je graag: 024 377 0666