Aanbieding

2 daagse DE opleiding aanhanger

  • 7 uur praktijk
  • examen
  • lunch
€ 849,-

Haal jouw busrijbewijs E achter D in één dag: bus aanhanger rijbewijs

Besturen jouw medewerkers een touringcar en ben je van plan om ze te laten rijden met een aanhanger die zwaarder is dan 750 kilo? Wil je ze veilig de weg op sturen en geen risico lopen op bekeuringen? Al binnen één dag is het mogelijk om rijbewijs E achter D te halen, bus aanhanger rijbewijs. Als je het busrijbewijs met aanhanger, rijbewijs DE wilt halen, ben je bij Verkeersschool Wesseldijk op de juiste plek. Wij hebben vestigingen in de plaatsen Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede.

Voor wie is het bus aanhanger rijbewijs

Om deel te nemen aan deze opleiding om jouw rijbewijs DE te halen, hoor je in het bezit te zijn van rijbewijs D.

Medische keuring voor het bus aanhanger rijbewijs

Voor rijbewijs DE is door de CCV een medische keuring verplicht, evenals een ingevuld registratieformulier CBR Eigen Verklaring.

Wat is het bus aanhanger rijbewijs

Particulier
Opleidingstraject:
Voor deze opleiding is geen theorie nodig. Aan de hand van een proefles, kunnen jij en jouw rijinstructeur beoordelen hoeveel rijlessen je nodig hebt om op te gaan voor het examen. Samen met jouw rijinstructeur van Verkeersschool Wesseldijk, stippel je immers de beste route uit!

Beroepschauffeur
Opleidingstraject:
Jouw chauffeurs krijgen eerst een proefles, zodat gekeken wordt hoeveel praktijklessen ze nodig hebben. Start nu het bus aanhanger rijbewijs.

Spoedopleiding

U kunt bij Verkeersschool Wesseldijk ook terecht voor een vrachtwagen rijbewijs spoedopleiding dit kan al in 1 dag.
Vraag naar  de voorwaarden. Neem contact met ons op voor de bus aanhanger rijbewijs spoedopleiding.

Locatie

De opleidingen en examens worden gehouden op onze vestigingen in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede. De vestiging Nijmegen heeft zelfs een eigen praktijkoproepplaats voor de categorieën: C/C1/D/CE/C1E.

Btw-vrijstelling

Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan biedt Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk deze opleiding aan zonder btw. Dat scheelt je ruim een vijfde van de totale kosten!

Tarieven

De kosten voor deze rijopleiding bedragen € 75,- per uur.

Vragen

Vragen over het bus aanhanger rijbewijs? Wil je weten of  je recht hebt op subsidie? Of heb je andere vragen? Onze klantenservice helpt je graag: 024 377 0666