Verkeersschool Wesseldijk

Haal je bus met aanhanger rijbewijs één dag

Besturen jouw medewerkers een touringcar en ben je van plan ze te laten rijden met een aanhanger die zwaarder is dan 750 kilo? Wil je ze veilig de weg op sturen en geen risico lopen op bekeuringen? Al binnen één dag is het mogelijk om de opleiding rijbewijs E achter D te volgen.

Als je de opleiding bus met aanhanger rijbewijs DE wilt volgen, ben je bij Verkeersschool Wesseldijk op de juiste plek. Wij hebben vestigingen in de plaatsen Nijmegen, Arnhem, Tiel, Ede, Deventer en Apeldoorn.

Wil je meer weten?

Vraag het ons gerust.

Meer informatie

Meer informatie over

Dit moet allemaal in orde zijn.

Om deel te nemen aan deze opleiding moet je in het bezit te zijn van rijbewijs D. Verder is door de CCV een medische keuring verplicht, evenals een ingevuld registratieformulier CBR Eigen Verklaring.

Opleidingstraject.

Ben je een particuliere deelnemer? Dan heb geen theorie nodig. Aan de hand van een proefles kunnen jij en je rijinstructeur beoordelen hoeveel rijlessen je nodig hebt om op te gaan voor het examen. Samen met je rijinstructeur van Verkeersschool Wesseldijk, stippel je de beste route uit.

Ben je een beroepschauffeur? Ook dan krijg je eerste eerst een proefles, om te bepalen hoeveel praktijklessen nodig zijn. Daarna start de opleiding samen met de rijinstructeur.

Spoedopleiding

Standaard wordt de opleiding bus met aanhanger rijbewijs DE gegeven over twee dagen. Moet het sneller? Dat kan. Bij Verkeersschool Wesseldijk kun je ook terecht voor een vrachtwagen rijbewijs spoedopleiding binnen één dag. Vraag naar de voorwaarden.

Locatie.

De opleidingen en examens worden gehouden op onze vestigingen in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede. De vestiging Nijmegen heeft zelfs een eigen praktijkoproepplaats voor de categorieën: C/C1/D/CE/C1E.

Tarief.

De kosten voor deze rijopleiding bedragen € 82,50 per uur.

Pakket 1

Tweedaags
  • 7 uur praktijk
  • Examen
  • Lunch

BTW-VRIJSTELLING

Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan biedt Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk deze opleiding aan zonder btw. Dat scheelt je ruim een vijfde van de totale kosten.

“Vandaag in één keer geslaagd voor C. Dankzij ontzettend gemotiveerde instructeurs, Sandy en Jeroen. De rijschool is begaan en geeft juist die motivatie die zo goed werkt. Helemaal top!”
Arjan
“Super leuke mensen. Snel en voor een goede prijs mijn rijopleiding gevolgd. Zeker aan te raden!”
Freek