Aanbieding

2 daagse C1E opleiding aanhanger

  • 7 uur praktijk
  • examen
  • lunch
€ 799,-

C1e rijbewijs halen doe je in Arnhem, Ede, Nijmegen of Tiel.

Als je met een C1-categorie motorvoertuig (een camper of lichte vrachtauto) een aanhangwagen/oplegger wilt trekken van meer dan 750 kilo, dan is het rijbewijs C1E wettelijk verplicht. De toegestane maximummassa van de combinatie is 12.000 kilo. C1e rijbewijs halen? Lees dan snel verder

Voor de categorie C1E geldt een minimumleeftijd van achttien jaar. De geldigheidsduur van het rijbewijs is vijf jaar.

Medische keuring: C1e rijbewijs halen

Voor het rijbewijs C1e rijbewijs halen is door de CCV een medische keuring verplicht en een ingevuld registratieformulier CBR Eigen Verklaring. Mocht je meteen na het behalen van jouw rijbewijs C1 doorgaan met CE, dan kan het zijn dat jouw keuring van C nog geldig is. Jouw keuring van rijbewijs C1 blijft één jaar geldig.

Locatie C1e rijbewijs halen

De opleidingen en examens worden gehouden op onze locaties in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede. De vestiging Nijmegen heeft zelfs een eigen praktijkoproepplaats voor de categorieën: C/C1/D/CE/C1E.

Subsidie en btw-vrijstelling C1e rijbewijs halen

Bedrijven die bijdragen aan het SOOB-scholingsfonds krijgen maar liefst 35 procent stimuleringspremie op de cursusprijs.

Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Dat scheelt je ruim een vijfde van de totale kosten!

Tarieven

Praktijkles CE (60 min.)69,50-
Praktijkexamen (incl. aanvraag en examenvoertuig)€ 360,-

De hierboven genoemde prijzen zijn vrijgesteld van btw voor particulieren en niet BTW plichtige bedrijven.

Vragen

Heb je vragen? Informeer gerust bij onze klantenservice: 024 377 0666