Verkeersschool Wesseldijk

Opleiding C1E rijbewijs volg je bij wesseldijk.

10 vrachtwagens, 12 instructeurs

Opleiding C1E rijbewijs volgen? Dat doe je snel en voordelig bij Verkeersschool Wesseldijk. Je kunt terecht in Nijmegen, Arnhem, Tiel, Ede, Deventer en Apeldoorn.. De minimumleeftijd is achttien jaar en het rijbewijs is vijf jaar geldig.

Het C1E rijbewijs is verplicht voor een C1-categorie motorvoertuig (een camper of lichte vrachtauto) met aanhangwagen/oplegger van meer dan 750 kilo. De toegestane maximummassa van de combinatie is 12.000 kilo.

Wil je meer weten?

VRAAG HET ONS GERUST.

Vraag meer informatie aan
opleiding C1e rijbewijs volgen

Meer informatie over

Medische keuring.

Voor de opleiding rijbewijs C1E is door de CCV een medische keuring verplicht en een ingevuld registratieformulier CBR Eigen Verklaring. Mocht je meteen na het behalen van jouw rijbewijs C1 doorgaan met CE, dan kan het zijn dat jouw keuring van C nog geldig is. Je keuring van rijbewijs C1 blijft één jaar geldig.

Vier locaties.

De opleidingen en examens worden gehouden op onze locaties in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede. De vestiging Nijmegen heeft zelfs een eigen praktijkoproepplaats voor de categorieën: C/C1/D/CE/C1E.

Tarieven.

Praktijkles CE (60 minuten) € 70
Praktijkexamen (inclusief aanvraag en examenvoertuig) € 425

Pakket 1

2-daags
  • 7 uur praktijkles
  • Examen
  • Lunch

SUBSIDIE EN BTW-VRIJSTELLING C1E RIJBEWIJS HALEN

Bedrijven die bijdragen aan het SOOB-scholingsfonds krijgen maar liefst 35 procent stimuleringspremie op de cursusprijs. Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Dat scheelt je ruim een vijfde van de totale kosten.

“Er was geen wachtlijst, dus ik kon gelijk terecht voor mijn eerste rijles.”
Julia
“Zojuist mijn opleiding motorrijbewijs afgerond. Bedankt Sam, voor je geduld en goede lessen.”
Gosina