Aanbieding

Rijbewijs LZV met voertuig klant

 • inclusief 7 praktijkuren code 95
€ 995,-
( )

Aanbieding

Rijbewijs LZV met voertuig Wesseldijk

 • inclusief 7 praktijkuren code 95
€ 1475,-
( )

Het lzv rijbewijs halen binnen één of twéé dagen?

Lange, zware voertuigen. Het klinkt allemaal heel log en traag. Maar onze opleiding is dat niet! Wil jij je LZV rijbewijs halen? Dat kan bij Verkeersschool Wesseldijk al binnen één tot twee dagen. Voorwaarde is dat je minimaal vijf jaar werkervaring hebt en in het bezit bent van vrachtwagenrijbewijs CE.

lzv opleiding lzv certificaat

Waarom je LVZ rijbewijs halen bij Verkeersschool Wesseldijk?

Heb je onze ecocombinaties wel eens zien rijden? Lange, zware voertuigen zijn onze specialiteit. We hebben de mensen, het materieel en de ervaring om jou of je medewerkers snel en zorgvuldig het rijden en manoeuvreren met een LZV bij te brengen. Ons logistiek opleidingscentrum is een van de weinige verkeersscholen waar je het LZV-rijbewijs halen kunt.

 • Ervaren opleider voor het LZV-rijbewijs
 • Uitstekend materiaal
 • Enthousiaste en ervaren instructeurs
 • Kwaliteitsopleiding
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Geen btw op beroepsopleidingen voor particulieren
 • Alle subsidiemogelijkheden
 • Opleidingen in Nijmegen, Arnhem, Tiel of Ede of in company
 • Pakketten met baangarantie mogelijk

Voor wie is het LVZ rijbewijs?

We hebben het over lange, zware voertuigen bij vrachtwagencombinaties die maximaal 25,25 m lang zijn en max 60 ton wegen. Dit betreffen vaak vrachtwagens met twee aanhangers, zogenaamde ecocombinaties. LZV’s rijden voordeliger dan vrachtwagens omdat het brandstofverbruik nauwelijks stijgt. Dat levert een besparing op van 30% brandstof en een aanzienlijke toename van de goederencapaciteit. Wil jij LZV-chauffeur worden of ecocombinaties gaan besturen? Dan kun je bij Wesseldijk eenvoudig je LZV-certificaat halen.

Hoe kun je je LZV rijbewijs halen?

Om het LZV rijbewijs te kunnen halen moet je minimaal vijf jaar werkervaring hebben en in het bezit zijn van rijbewijs C en CE. Ook mag je in de afgelopen drie jaar geen rijontzegging hebben gehad of zonder rijbewijs hebben gezeten in verband met een overtreding of misdrijf. Om het rijbewijs te kunnen halen zet je de volgende stappen:

1 Neem LZV rijlessen

Dat kan in onze ecocombinaties bij onze verkeersschool of in de LZV van je bedrijf bij jullie op locatie. Voor beide opties geldt dat we ons een of twee dagen inspannen om zo goed mogelijk alle facetten van het rijden met een LZV onder de knie te krijgen. Kort daarna kun je examen doen. De CCV neemt het examen af, zowel theorie als praktijk.

2 Doe theorie-examen

De volgende onderdelen komen aan bod:

 1. voertuigcontrole
 2. ‘Het Nieuwe Rijden’
 3. controle voertuigdocumenten
 4. wet- en regelgeving
 5. verkeersdeelneming
 6. manoeuvreren
 7. defensief rijgedrag

3 Doe vervolgens praktijkexamen

Wanneer je geslaagd bent voor theorie en praktijk, ontvang je een verklaring van de CCV. Deze verklaring is onbeperkt geldig.

lzv opleiding rijbewijs halen

Nascholing (W06-2)

Deze opleiding telt, indien gewenst, mee voor zeven praktijkuren van de verplichte nascholing (Code 95). We rekenen € 20,- per dag voor het afmelden bij de CCV. Op onze pagina cursusdata zie je een overzicht van al onze cursussen en trainingen, met locatie en data.

LVZ rijbewijs halen zonder btw en met subsidie

Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Dat scheelt je ruim een vijfde van de totale kosten! Bedrijven die bijdragen aan het SOOB-scholingsfonds, krijgen bovendien € 350,- subsidie op de cursusprijs. Lees meer over onze btw-regeling en subsidies.

Meer informatie

Wil je graag meer weten over onze opleiding voor LZV en de mogelijkheden voor jou of je bedrijf? Neem dan contact op met onze klantenservice via 024 377 0666 of via de informatieknop hiernaast.

Meld je nu aan!

Wil je graag zo snel mogelijk je LVZ rijbewijs halen? Onze opleidingen en examens worden verzorgd op onze vestigingen in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede. Schrijf je nu meteen online in voor de gewenste locatie via de knop hiernaast. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op om je opleiding in te plannen.