Verkeersschool Wesseldijk

Rijschool Arnhem

Haal bij onze ANWB rijschool Arnhem snel goedkoop en zeker je rijbewijs
Welkom bij ANWB- Verkeersschool Wesseldijk! Hier ben je aan het juiste adres om diverse rijlessen te volgen zoals het bromfiets- B rijbewijs et cetera. Wij zijn onder andere gevestigd in Arnhem. Vanaf 16,5 jarige leeftijd is het mogelijk om al te starten met het volgen van de lessen voor je B rijbewijs. Voordat je praktijkexamen mag doen moet je in het bezit zijn van je theorie. Hiervoor moet je ook examen afleggen. Let wel, het theoriebewijs is maar 1,5 jaar geldig. Het is dus belangrijk dat je binnen deze periode ook je praktijkexamen hebt behaald. Omdat wij een ANWB rijschool Arnhem zijn, bieden wij een ruime diversiteit aan mogelijkheden als het gaat om de rijles. Denk hierbij aan persoonlijk lesadvies, proefles, tussentijdse evaluatie, examengarantie en lesgeldgarantie.

Het is ook mogelijk om ter afsluiting een grip-, en slipcursus bij ons af te leggen. Dit zal een toevoeging zijn aan je rijbewijs zodat je bijvoorbeeld tijdens slecht weer zelfverzekerd de weg op kunt gaan. Hierdoor weet je met de situatie om te gaan en voorkom je schade of zelfs een ongeval.rijschool arnhem

Ook voor een volgend rijbewijs ben je welkom bij ons

Niet alleen voor het volgen van een rijles voor het B rijbewijs ben je welkom bij onze ANWB rijschool Arnhem. Wij bieden ook rijles aan in de volgende categorieën:

 • Bromfiets (AM)
 • Motorfiets (A)
 • Personenauto (B) (ook in automaat)
 • Personenauto met aanhanger (BE)
 • Vaarbewijs

Voor het behalen van een rijbewijs van een van deze categorieën is het ook mogelijk om, bij onze rijschool te Arnhem, het daarbij horende theorie-examen te behalen.

Onze rijschool te Arnhem is ook een logistiek opleidingscentrum

Al jaren verzorgt onze rijschool op een succesvolle manier voor goed opgeleide chauffeurs die werkzaam zijn in de logistiek. Denk hierbij aan de volgende rijbewijzen die bij onze rijschool in Arnhem behaald kunnen worden:

 • Vrachtwagen (C)
 • Vrachtwagen/ Camper (C1)
 • Vrachtwagen (licht en zwaar) met aanhanger
 • Bus
 • Bus met aanhanger
 • Taxipas – taxidiploma
 • Tractorrijbewijs (T)
 • Lange en zware voertuigen (LZV)

Wij staan voor het leveren van diversiteit met de hoogste kwaliteit. Dit is wat de klant terug ziet in het hoge slagingspercentage dat wij hebben. Wij gaan persoonsgericht aan de slag om alles uit de rijlessen te halen die je bij ons volgt. Wij hebben goed getrainde instructeurs in dienst die met de jarenlange ervaring ervoor kunnen zorgen dat jij na het halen van jouw rijbewijs zelfverzekerd en dus veilig de weg op kunt gaan. U kunt extra informatie vinden via deze link rijbewijstips.

Ben je zelf geïnteresseerd in het halen van een instructeurs-diploma? Ook dan ben je bij onze rijschool te Arnhem aan het juiste adres. Bij ons kun je diverse instructeurs- diploma’s behalen om je eigen rijschool te kunnen starten. Kortom, alle mogelijkheden op het gebied van theorie, rijles en rijbewijs is mogelijk bij Wesseldijk te Arnhem. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Graag tot ziens achter het stuur!

“Super fijne rijschool met hele goede begeleiding. Heel veel geleerd en beide keren direct geslaagd (C en CE). Bedankt, Sandy en Bart.”
Marlies
“Er was geen wachtlijst, dus ik kon gelijk terecht voor mijn eerste rijles.”
Julia