Slagen doe je bij rijschool Elst van Wesseldijk’s verkeersschool!

Geniet van het hoogste slagingspercentage bij Wesseldijk’s rijschool van Elst! Mag je eindelijk beginnen met het behalen van je rijbewijs? En kom je uit de buurt Elst? Dan kun je bij Wesseldijk voordelig lessen nemen en in een mum van tijd je rijbewijs B halen! We hebben namelijk een hoog slagingspercentage, wat betekent dat de kans groot is dat je in één keer slaagt. Zowel voor het theoretische gedeelte als voor je praktijkexamen! En mocht je het onverhoopt toch niet halen? Dan kun je het altijd gewoon een tweede keer proberen. Op onze kosten. Kortom, de rijschool Elst van Wesseldijk’s verkeersschool helpt je een eind op weg!

Rijschool ElstZo gaat het in zijn werk

We beginnen eerst met een proefles van ongeveer anderhalf uur, zodat we samen met jou het niveau van je rijkunsten kunnen bepalen. Hierop stemmen we een geschikt lessenpakket af, zodat je dus nooit teveel betaalt. Bovendien is de proefles, bij het afnemen van een lessenpakket, helemaal gratis! Bij de daaropvolgende lessen halen we je thuis op en lessen we in jouw buurt, zodat je in een vertrouwde omgeving rustig kunt leren rijden. We trainen je in bijzondere manoeuvres, stomen je klaar voor je theorie en zorgen ervoor dat je zelfverzekerd de weg op gaat tijdens je praktijkexamen!

Onze instructeurs

Wesseldijk’s rijschool Elst beschikt over een aantal ervaren instructeurs en instructrices die precies weten wat je moet doen om je rijbewijs te halen. Met handige tips, gerichte adviezen en persoonlijke begeleiding staan zij altijd klaar om je verder op weg te helpen. Daarnaast zijn onze instructeurs getraind in het lesgeven aan leerlingen met faal- of rijangst! Ervaar het zelf en vraag direct informatie aan!