Haal je rijbewijs bij Wesseldijk’s rijschool Huissen!

Ervaar het gemak van het halen van je rijbewijs bij dé rijschool Huissen en omstreken: verkeersschool Wesseldijk! Bij Wesseldijk proberen we je zo goed mogelijk te helpen bij het behalen van je rijbewijs. We hebben daarvoor ervaren en enthousiaste instructeurs die dag en nacht voor je klaar staan, maken gebruiken van bewezen effectieve leermethoden en bieden je bijvoorbeeld de optie om te beginnen met een rijsimulator. Drie keer zo doeltreffend! Kortom, bij verkeersschool Wesseldijk’s rijschool Huissen slaag je bijna altijd voor je rijbewijs!

Wat kun je met een rijbewijs B?

Wanneer je de ANWB rijopleiding van onze verkeersschool hebt doorlopen en je theorie- en praktijkexamen hebt gehaald, krijg je eindelijk dat felbegeerde pasje. Maar wat dan? Wat kun je er dan mee? Je mag dan eindelijk de weg op met een personenauto met een maximaal gewicht tot 3500 kg. Je kunt dus gemakkelijk met al je vrienden op pad, maar ook mag je met een aanhanger rijden mits het toegestane gewicht niet overschreden wordt.

Rijschool HuissenHoe ziet de rijopleiding eruit?

De ANWB rijopleiding van onze rijschool Huissen begint eventueel met een proefles, waarna je een lessenpakket kunt nemen. Dit pakket bestaat uit 20 of 30 lessen van ongeveer een uur, waarbij je in een vertrouwde omgeving leert rijden. Met een vorderingssysteem weet je precies waar je staat en dat is handig, want de examendatum is je dan al bekend. In de tussentijd oefen je op bijzondere manoeuvres en kun je je online of klassikaal in Arnhem voorbereiden op je theorie examen. Klinkt makkelijk, toch? Vraag gauw meer informatie aan of schrijf je direct in en start meteen met het behalen van je rijbewijs!