Verkeersschool Wesseldijk

Rijschool Tiel

Kom bij onze ANWB rijschool Tiel jouw eerste rijles volgen in Tiel en omstreken!rijschool Tiel rijles tiel rijbewijsWelkom bij Verkeersschool Wesseldijk. Het adres waar je theorie- en rijles kunt volgen om jouw gewenste rijbewijs te halen bij onze ANWB rijschool Tiel. Uiteraard kun je bij ons jouw bromfietsrijbewijs halen. Het volgen van de theorie- en rijles is natuurlijk beiden mogelijk bij ons in Tiel. Al vanaf de leeftijd van 16,5 jaar mag je starten met het halen van je B rijbewijs. Het hebben van een theoriebewijs is verplicht net als bij alle ander rijbewijzen. Let wel, het theoriebewijs heeft een geldigheidsduur van 1,5 jaar. Het is dus van belang dat binnen deze periode het rijexamen wordt behaald.

 

Volg rijles in verschillende categorieën

 

Buiten het bromfietsrijbewijs, is het in het bezit hebben van een B rijbewijs voor alle overige rijbewijzen verplicht. Bij onze rijschool in Tiel heb je de keuze uit de volgende rijopleidingen:

 • Motorfiets (A)
 • Personenauto (B) (ook in automaat)
 • Personenauto met aanhanger (BE)
 • Vaarbewijs
 • Vrachtwagen (C)
 • vrachtwagen/ Camper (C1)
 • Vrachtwagen (licht en zwaar) met aanhanger
 • Bus
 • Bus met aanhanger
 • Taxipas – taxidiploma
 • Tractor (T)
 • Lange en zware voertuigen (LZV)

 

Onze gediplomeerde chauffeurs met de nodige ervaring, werken op een enthousiaste manier om ervoor te zorgen dat jij zelfverzekerd en veilig de weg op kunt gaan. Wij staan voor het leveren van hoge kwaliteit met een groot plezier in ons vak.

 

Samen met jou halen wij alles uit de rijles

 

Wanneer je bij onze rijschool rijles gaat volgen bij ANWB rijschool Tiel en omstreken, dan zorgt de instructeur ervoor dat jij op een persoonlijke en professionele manier wordt begeleid. Wij weten ook om te gaan met mensen die last hebben van faalangst. Immers is iedereen anders en wij weten hier goed mee om te gaan. Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat wij op een leuke maar leerzame manier les geven. Tevens is het mogelijk om bij ons opgeleid te worden tot rij-instructeur. Het kan zijn dat je dit graag wilt, nadat je enthousiast bent geraakt omdat je bij ons een opleiding hebt gevolgd. Misschien wil je zelf een rijschool starten, of word je onze collega!

 

Met succes je rijbewijs halen bij onze rijschool in Tiel

 

Kortom, alles op het gebied van rijopleiding is mogelijk. Wij hebben een ruim wagenpark en vele instructeurs in dienst. Dit zorgt ervoor dat wij geen lange wachttijden hebben om te kunnen starten met jouw gewenste rijles. Wij staan voor het leveren van diversiteit met de hoogste kwaliteit, daarom kun jij ervan op aan dat jij op een succesvolle manier kunt slagen als je examen mag gaan afleggen bij het CBR. Wij hebben niet voor niets een hoog slagingspercentage. Maak daarom een afspraak met onze rijschool in Tiel wanneer het jou uitkomt. En wie weet tot snel achter het stuur op weg naar jouw rijbewijs! Voor tips om een goede rijschool te vinden kunt u op deze link klikken rijbewijstips

“Er was geen wachtlijst, dus ik kon gelijk terecht voor mijn eerste rijles.”
Julia
“Super leuke mensen. Snel en voor een goede prijs mijn rijopleiding gevolgd. Zeker aan te raden!”
Freek